Στις 20 Απριλίου στον Πειραιά τα «Βίκος Street Relays»

Mετά τον επιτυχημένο αγώνα στην Πάτρα, τα Βίκος Street Relays συνεχίζονται στον Πειραιά, στη Μαρίνα Ζέας στο Πασαλιμάνι, το Σάββατο 20 Απριλίου. Τον αγώνα διοργανώνουν ο Δήμος Πειραιά και ο ΟΠΑΝ Πειραιά σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό ΣΦΠ και τον Ερμή 1877, με τα εξής αγωνίσματα:

5 χιλιόμετρα τρέξιμο (ανδρών, γυναικών – 16 ετών και άνω)

4×1 χιλιόμετρο σκυταλοδρομία (οικογενειακή, ανδρών, γυναικών, μικτή – 10 ετών και άνω)

4×100μ. μικτή παιδική σκυταλοδρομία (γ’ δημοτικού, δ’ δημοτικού, ε’ δημοτικού, στ’ δημοτικού)

4×50μ. μικτή παιδική σκυταλοδρομία (προνήπια, νήπια, α’ δημοτικού, β’ δημοτικού)

Στο αγώνισμα 4×1000μ. εκτός από τις κατηγορίες ανδρών, γυναικών και μικτή στην κατάταξη, θα υπάρχει απονομή και στην κατηγορία οικογενειών, στην οποία μπορεί να συμμετέχει οικογένεια με τουλάχιστον δύο μέλη που πρέπει να είναι πρώτου βαθμού συγγένειας, ενώ όποιο μέλος τρέξει διπλή διαδρομή πρέπει να το κάνει εναλλάξ. Το ηλικιακό όριο είναι από 10 ετών και πάνω.

Τα Βίκος Street Relays Πειραιά, αρχίζουν το Σάββατο 20 Απριλίου, στις 18:30 και ολοκληρώνονται στις 21:00 με μουσικό πρόγραμμα να ακολουθεί.

Οι εγγραφές γίνονται στην ιστοσελίδα www.relays.gr., έως και τις 16 Απριλίου καθώς και στο κατάστημα του Μεγάλου Χορηγού των αγώνων Watt+Volt, στη διεύθυνση: Πέτρου Ράλλη 209, Νίκαια, ΤΚ 18450 και με το εξής ωράριο: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δηλώσεις από την αναχώρηση του Θρύλου

Διαβάστε τι δήλωσαν πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη ο Τάκης Λεμονής και ο Κώστας Φορτούνης: Τάκης Λεμονής: «Είναι αυτά τα ματς που μπορεί να παίξει ο οποιοσδήποτε, όλοι περιμένουν πως και πως την Τετάρτη να μπουν στο Καμπ Νου. Είναι ωραίες αυτές οι στιγμές. Τέτοιου είδους παιχνίδια σε[…]

Περισσότερα »

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ματς στο “Emirates Stadium”

Τη Δευτέρα θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ. Προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας και η διάθεσή τους θα γίνει ως εξής: “H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 2ης Αγωνιστικής του UEFA CHAMPIONS LEAGUE μεταξύ των ομάδων ARSENAL –[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *