Στις 22 Δεκεμβρίου στα ΑΤΜ η «13η σύνταξη»

Αναλυτικά στοιχεία για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού σχετικά με το βοήθημα που επέχει χαρακτήρα «13ης σύνταξης» δίνουν στην δημοσιότητα κυβερνητικές πηγές, αποκαλύπτοντας ότι ο «μποναμάς» θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των συνταξιούχων στις 22 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, ο αριθμός των δικαιούχων συνταξιούχων ανέρχεται σε 1,6 εκατ. σε σύνολο 2,7 εκατ. συνταξιούχων. Το ποσοστό των δικαιούχων είναι 60,32% στο σύνολο των συνταξιούχων.

Αναλυτικά, βάσει της κυβερνητικής ενημέρωσης:

• Από 500 έως 830 ευρώ θα λάβει περίπου το 10% των συνταξιούχων (περίπου 270 χιλιάδες συνταξιούχοι).
• Από 300 έως 500 ευρώ θα λάβει περίπου το 20% των συνταξιούχων (περίπου 570 χιλιάδες συνταξιούχοι).
• 300 ευρώ θα λάβει περίπου το 30% των συνταξιούχων (περίπου 750 χιλιάδες συνταξιούχοι).

Κατά τις ίδιες πηγές, «το ποσό που θα διανεμηθεί είναι 4,7 φορές μεγαλύτερο από το ποσό του ΕΚΑΣ που περικόπηκε το 2016», ενώ «τα ποσά θα πιστωθούν στους δικαιούχους στις 22 Δεκεμβρίου, μαζί με τις συντάξεις του Ιανουαρίου».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίκαλα: «Φούσκωσαν» τα νερά σε Ληθαίο και Πηνειό

Σε εγρήγορση και επιφυλακή και τις επόμενες μέρες βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και προκειμένου να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα στην

Περισσότερα »

Ένταση και επεισόδια στην πορεία των λιμενεργατών

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγα λεπτά στη λεωφόρο Αμαλίας, όταν περίπου 300 λιμενεργάτες προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό της διμοιρίας των ΜΑΤ και να προσεγγίσουν το Ζάππειο, όπου πραγματοποιείται τελετή για τη συμφωνία παραχώρησης του ΟΛΠ μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και Cosco. Οι συγκεντρωμένοι απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ και αυτή τη στιγμή[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *