Στις 23-24 Νοεμβρίου το έκτακτο συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ

Στις 23 και στις 24 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το έκτακτο συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) σύμφωνα με την απόφαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (Κ.Ο.Ε.Σ) ΠΑ.ΣΟ.Κ στην συνεδρίαση της, την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου.

Η έναρξη θα γίνει το Σάββατο 23/11 στις 5 μ.μ. με ομιλία της προέδρου Φώφης Γεννηματά  και πέρας των εργασιών την Κυριακή 24/11 στις 6 μ.μ..

Στο έκτακτο συνέδριο συμμετέχουν τα μέλη της Κ.Ο.Ε.Σ, οι εκλεγμένοι σύνεδροι του προηγούμενου Συνεδρίου ΠΑ.ΣΟ.Κ του 2015 καθώς και οι σύνεδροι  μέλη ΠΑ.ΣΟ.Κ  του 2ου Συνεδρίου Κινήματος Αλλαγής του 2019.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Λύσαμε τα ανοιχτά 7-8 μεγάλα ζητήματα και έχουν μείνει διάσπαρτα θέματα”

«Έχουμε λύσει τα ανοιχτά 7-8 μεγάλα ζητήματα και έχουν μείνει διάσπαρτα θέματα», δήλωσε κυβερνητικός παράγοντας μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των υπουργών με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών. Σύμφωνα με τον ίδιο, το ΔΝΤ εμμένει σε πολλά θέματα που δεν είναι αρεστά στην κυβέρνηση, αλλά δεν έχει την εντύπωση[…]

Περισσότερα »

Κυβέρνηση: Η διαπλοκή παίζει τα ρέστα της

Απάντηση μέσω ανακοίνωσης του Γρ. Τύπου της γενικής γραμματείας του πρωθυπουργού, δίνει η κυβέρνηση στα όσα αναφέρονται για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της διαπραγμάτευσης. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει ότι: «Τις τελευταίες μέρες και ενόσω μια δύσκολη και σύνθετη διαπραγμάτευση βρίσκεται στο πιο λεπτό σημείο της, γινόμαστε μάρτυρες μιας διαρκώς[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *