Στις 5 Μαρτίου αποφασίζει το ΕΣΡ για Mega

Στις 5 Μαρτίου θα κληθεί σε ακρόαση από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) η ΤηλέτυποςΑ.Ε., όποτε θα κριθεί εάν έχει τη δυνατότητα, βάσει του νόμου, να εκπέμπει.

Σε συνεδρίαση στο ΕΣΡ την Τρίτη η εταιρεία δεν προσήλθε, έχοντας ενημερώσει με υπόμνημα την Αρχή για την προσφυγή της στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της διαδικασίας του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, και η οποία θα εκδικαστεί μαζί με τις προσφυγές των καναλιών ΣΚΑΙ, ALPHA, STAR, ANT1 στις 2 Μαρτίου.

Στα γραφεία του ΕΣΡ προσήλθαν εκπρόσωποι των καναλιών ΑΡΤ και Μακεδονία, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για θεματικούς και περιφερειακούς σταθμούς.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος 4339, μετά τρίμηνης παρέλευσης από την προκήρυξη του διαγωνισμού παύουν να εκπέμπουν όσα κανάλια δεν διαθέτουν άδεια. Στο πλαίσιο αυτό, στις 27 Φεβρουαρίου το ΕΣΡ θα διεξάγει διάσκεψη προκειμένου να αποφανθεί για τους δύο παραπάνω τηλεοπτικούς σταθμούς.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Τα νησιά του Αν. Αιγαίου δεν αντέχουν άλλους πρόσφυγες…»

Του Θοδωρή Ασβεστόπουλου… Το πρόβλημα της παραμονής χιλιάδων προσφύγων και παράτυπων μεταναστών έθιξαν κάτοικοι των νησιών του ανατολικού Αιγαίου, στην εκδήλωση που διοργάνωσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, ο Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς. Ανοίγοντας τη συζήτηση ο κ. Μαριάς αναφέρθηκε στην εμπειρία του από την επίσκεψη στη Σάμο τον Αύγουστο του[…]

Περισσότερα »

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο λόγω ημιμαραθωνίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, λόγω της διεξαγωγής του 5ου Ημιμαραθωνίου Αθηνών. Ο ημιμαραθώνιος θα διεξαχθεί τις ώρες 09.00 έως 13.00 στη διαδρομή: Εκκίνηση από το ύψος της Πλατείας Συντάγματος (Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη) επί της Λ. Αμαλίας – Πανεπιστημίου – Aιόλου (αριστερά) – Σταδίου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *