Στις 5 Μαρτίου αποφασίζει το ΕΣΡ για Mega

Στις 5 Μαρτίου θα κληθεί σε ακρόαση από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) η ΤηλέτυποςΑ.Ε., όποτε θα κριθεί εάν έχει τη δυνατότητα, βάσει του νόμου, να εκπέμπει.

Σε συνεδρίαση στο ΕΣΡ την Τρίτη η εταιρεία δεν προσήλθε, έχοντας ενημερώσει με υπόμνημα την Αρχή για την προσφυγή της στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της διαδικασίας του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, και η οποία θα εκδικαστεί μαζί με τις προσφυγές των καναλιών ΣΚΑΙ, ALPHA, STAR, ANT1 στις 2 Μαρτίου.

Στα γραφεία του ΕΣΡ προσήλθαν εκπρόσωποι των καναλιών ΑΡΤ και Μακεδονία, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για θεματικούς και περιφερειακούς σταθμούς.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος 4339, μετά τρίμηνης παρέλευσης από την προκήρυξη του διαγωνισμού παύουν να εκπέμπουν όσα κανάλια δεν διαθέτουν άδεια. Στο πλαίσιο αυτό, στις 27 Φεβρουαρίου το ΕΣΡ θα διεξάγει διάσκεψη προκειμένου να αποφανθεί για τους δύο παραπάνω τηλεοπτικούς σταθμούς.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ταπεινά φιλοδωρήματα των 150 ευρώ το μήνα» χαρακτήρισε η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, αντιπρόεδρος τους Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου κατά την ετήσια τακτική γενική συνέλευση, τα αναδρομικά των δικαστών που δίνει σε 36 δόσεις η Κυβέρνηση, ενώ τόνισε ότι πολλαπλά η Πολιτεία παραβιάζει το Σύνταγμα στο ζήτημα των[…]

Περισσότερα »

Ερωτηματικά που αφορούν και νομικά ζητήματα για το Σκαραμαγκά

Του Θοδωρή Ασβεστόπουλου … Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο θα έχουν τις επόμενες μέρες εκπρόσωποι των εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, μετά την πρώτη επαφή της προηγούμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΑΝΑΛΙ 1 ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων των Ναυπηγείων «Η Τρίαινα» Βασίλης Καρακίτσιος, στη συνάντηση της προηγούμενης Πέμπτης[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *