Στο Εθν. Τυπογραφείο η προκήρυξη για τις 8.725 θέσεις στους Δήμους

Στο Εθνικό Τυπογραφείο εστάλη από το ΑΣΕΠ, για δημοσίευση έως τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, η προκήρυξη 3Κ/2018 για την πρόσληψη με σειρά προτεραιότητας 8.166 θέσεων τακτικού προσωπικού και ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (Υποχρεωτικής, Δευτεροβάθμιας,Τεχνολογικής και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) σε ΟΤΑ α’ βαθμού.

Στο Εθνικό Τυπογραφείο εστάλη σήμερα από το ΑΣΕΠ, για δημοσίευση το αργότερο έως τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, η προκήρυξη 3Κ/2018 που αφορά στην πρόσληψη με σειρά προτεραιότητας 8.166 θέσεων τακτικού προσωπικού και ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (Υποχρεωτικής, Δευτεροβάθμιας,Τεχνολογικής και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης) σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των ΟΤΑ α’  βαθμού.

Εκτός των παραπάνω σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων συνιστώνται  επιπλέον  (όπως ορίζει ο νόμος) και άλλες  559 θέσεις για την κάλυψή τους από άτομα με ειδικές ανάγκες (Υ.Ε και Δ.Ε) που θα προσληφθούν μέσω ΟΑΕΔ, με απόφαση που ήδη εξέδωσε και δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ στις 17 Ιανουαρίου η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου.

Ετσι συνολικά αναμένεται να προσληφθούν μέχρι τα τέλη Μαρτίου  8.725 υπάλληλοι σε διάφορες ειδικότητες, κυρίως στον τομέα καθαριότητας των Δήμων.

Hλεκτρονικά στο ΑΣΕΠ οι αιτήσεις συμμετοχής

Σύμφωνα με το πιθανότερο χρονοδιάγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι για τις παραπάνω θέσεις (από το ΑΣΕΠ εκτιμάται ότι θα δηλώσουν συμμετοχή πάνω από 200.000 υποψήφιοι), θα κληθούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά στο ΑΣΕΠ αιτήσεις συμμετοχής, καθώς και συστημένο φάκελο με τα δικαιολογητικά από τις 20-25 Φεβρουαρίου μέχρι στις 10-20 Μαρτίου.

Στη συνέχεια το ΑΣΕΠ θα πρέπει σε χρόνο ολίγων ημερών (μέχρι τα τέλη Μαρτίου)  να αναρτήσει τους προσωρινούς πίνακες με τους επιτυχόντες οι οποίοι από τις αρχές Απριλίου θα διοριστούν στους Δήμους.

Οι σφιχτές χρονικές προθεσμίες για το διαγωνισμό -μαμούθ οφείλονται στο γεγονός ότι στα τέλη Μαρτίου λήγουν οι συμβάσεις χιλιάδων συμβασιούχων στην καθαριότητα των Δήμων και αυτοί θα πρέπει να αποχωρήσουν αφήνοντας, ωστόσο, τεράστια κενά στην καθαριότητα που θα πρέπει να καλυφθούν άμεσα με το μόνιμο προσωπικό που θα επιλεγεί, μέσω του διαγωνισμού, από το ΑΣΕΠ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το σημερινό φύλλο της εφημερίδας Κοινωνική (23/2)

Με κεντρικό θέμα από το αστυνομικό ρεπορτάζ κυκλοφορεί το σημερινό φύλλο της εφημερίδας Κοινωνική Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan (see all) Οι Mötley Crüe ανακοίνωσαν ότι είναι και πάλι μαζί – 20 Νοεμβρίου 2019 Φιλιππίνες: Η αστυνομία έλαβε εντολή να συλλαμβάνει όσους ατμίζουν δημοσίως – 20 Νοεμβρίου[…]

Περισσότερα »

Η τέχνη του Χαρταετού στο Α΄ ΚΑΠΗ Νίκαιας

Την παραδοσιακή τέχνη του Χαρταετού θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 10.30 το πρωί στο Α’ΚΑΠΗ Νίκαιας. Ο κ Γιώργος μέλος του ΚΑΠΗ και τεχνίτης χαρταετού, έχει ήδη ετοιμάσει τα σύνεργά του: πηχάκια, καλάμια, υλικά αλευρόκολλας και με[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *