Home

ΡΟΗ  ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο πλευρό της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς ο Ολυμπιακός κι ο Β. Μαρινάκης

0 σχόλια ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΟΣΦΠ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά,  Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει αδιάκοπα το έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς και στέκεται αρωγός όλων των δράσεων της πειραϊκής Εκκλησίας. Πόσω μάλλον αυτές τις εορταστικές ημέρες, που πολλοί συμπολίτες μας έχουν ανάγκη για ένα γευμα αγάπης. Ετσι, ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς επισκέφτηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτης Πειραιώς, κ. Σεραφείμ και του παρέδωσε μία επιταγής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προσφορά του κ. Μαρινάκη.

O Μητροπολίτης Πειραιώς δήλωσε: «Για μια ακόμα φορά με βαθιά συγκίνηση υποδέχομαι τον εκλεκτό φίλο, αδελφό και μέτοχο του μεγάλου ιδεώδους του Ολυμπιακού, τον εξαίρετο και αγαπημένο κ. Καραπαπά, στον οποίο εκφράζω πάντοτε την αγάπη μου και βαθιά μου εκτίμηση ως άγγελο του ευπατρείδη προέδρου μας του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη. Ο κ. Καραπαπάς υπήρξε στη ζωή του όλη άνθρωπος συνέσιος και μεγάλης αγάπης.

Θέλω να πω ότι το βασικό στοιχείο του Ολυμπιακού και του κ. Μαρινάκη είναι το αδιαπτώτως παρών. Είναι συνεχώς και μονίμως παρόντες στα δρώμενα της ζωής μας και ιδιαίτερα στην πόλη του Πειραιά. Ενισχύουν, βοηθούν και προσφέρουν χωρίς καμία φειδώ στο κοινωνικό έργο της Μητροπόλεως, το κοινωνικό έργο του Δήμου, της ευποιΐας και της συναδέλφωσης των ανθρώπων. Εκφράζω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη και την απέραντη αγάπη μου γιατί αυτό το «αδιαπτώτως» είναι πολύ κομβικό θέμα στη ζωή. Υπάρχουν πολλοί που ως διάττοντες αστέρες έρχονται και παρέρχονται. Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Ολυμπιακός και ο κ. Καραπαπάς είναι σταθερά εδραίοι και αμετακίνητοι. Επάνω στα θέσφατα και στα ιδεώδη που ενσαρκώνει το ευ αγωνίζεσθαι αλλά και η ιδέα του Ολυμπιακού.

Ευχαριστώ και τους εύχομαι να έχουν δύναμη και υγεία. Το φως της Αναστάσεως να πλημμυρίζει τις καρδιές όλων μας σε αυτή τη δύσκολη περίσταση που ένας αδιόρατος μικροοργανισμός, άλογος και ασυνείδητος έχει συντρίψει τη δήθεν αυτοεπιβεβαίωση, τη δήθεν αυτάρκεια και αυτοδυναμία μας. Έχουμε ανάγκη λοιπόν την αγάπη του Θεού και την αγάπη ο ένας του άλλου. Και αυτό το άθλημα το διακονούν με πολλή επάρκεια και επίγνωση και ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός και ο κύριος Καραπαπάς».

Ο κ. Καραπαπάς με τη σειρά του ανέφερε:

«Σας ευχαριστούμε για την ακόμα μια φορά θερμή υποδοχή. Όπως γνωρίζετε όσο λίγοι, ένα μεγάλο κομμάτι από τη στάση ζωής του ηγέτη του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη, ακούει στη λέξη προσφορά με ταπεινότητα και συνεχώς βρίσκεται πάντα δίπλα σε αυτόν που τον έχει ανάγκη. Σε αυτόν τον δρόμο έχει κατευθύνει όλα αυτά τα χρόνια και τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο στη λογική ότι ο Ολυμπιακός επιστρέφει τη μεγάλη αγάπη που δέχεται από τον κόσμο του Πειραιά, πανελλαδικά αλλά και παγκόσμια. Εμείς θα είμαστε διαρκώς μαζί σας, ο Ολυμπιακός δίπλα στην πειραϊκή εκκλησία και στην εκκλησία γενικότερα και θα προσφέρουμε σε όποιον έχει ανάγκη. Ειδικά αυτές τις μέρες που οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται ένα χέρι βοήθειας και για να νιώσουν καλύτερα αλλά και για ουσιαστικούς λόγους. Να είναι όλοι καλά αυτές τις άγιες μέρες και ας ελπίσουμε ότι φτάνουμε στο τέρμα αυτού του δύσκολου δρόμου και ότι σε λίγο θα δούμε το φως στο τούνελ που όλοι περιμένουμε».

Τελειώνοντας, ο Μητροπολίτης Σεραφείμ πρόσθεσε:

«Θα ήθελα να αναφερθώ ακόμα στο εξής: όταν έγινε ο σεισμός στη Θεσσαλία που έπληξε τις περιοχές της Ελασσόνας, επικοινώνησε μαζί μου ο εξαίρετος Μητροπολίτης Ελασσόνας, κ. Χαρίτων και με παρακάλεσε να συνομιλήσει με τον πρόεδρό μας, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Την πρώτη στιγμή που επικοινώνησα, αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη, μου δήλωσε να υποβάλλω τη θερμή του αγάπη στον σεβασμιότατο και πως άμεσα θα στείλει είκοσι πλήρως εξοπλισμένους οικίσκους για τη στέγαση των πληγέντων. Αυτό το δείχνει το μεγαλείο της καρδιάς και το αδιαπτώτως, τη συνεχή και χωρίς όριο προσφορά».

Το βίντεο της WEB TV του Καναλιού Ενα με δηλώσεις……

 

Σχετικά Αρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Ετικέτες:, ,