Στο ΣΕΦ οι εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών

Toυ Νίκου Παρασκευά

Την παραχώρηση του πάρκινγκ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για την διενέργεια του πρακτικού μέρους της δοκιμασίας των υποψηφίων οδηγών προς απόκτηση διπλώματος οδήγησης, ζήτησε το υπουργείο Μεταφορών από την Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο χώρος κρίθηκε ιδανικός από την αρμόδια Διεύθυνση Συγκοινωνιωντου Υπουργείου, γι αυτό και προχώρησε στη διατύπωση του σχετικού αιτήματος.

Η Περιφέρεια αποδέχθηκε το αίτημα και ήδη το ενέταξε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης της αυριανης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Και βέβαια επειδή το θέμα το εισηγείται η πλειοψηφία είναι δεδομένο ότι θα ψηφιστεί.Κατά συνέπεια πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι στο μέλλον οι υποψήφιοι οδηγοί θα διενεργούνταν πρακτική τους δοκιμασία στο Φάληρο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρώτο κουδούνι στα σχολεία

Με τον καθιερωμένο αγιασμό θα χτυπήσει στις 9:00 το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς για 573.744 μαθητές του δημοτικού, 293.000 του γυμνασίου και 210.000 λυκείου. Από το υπουργείο Παιδείας, διαβεβαιώνουν ότι «όλα είναι στη θέση τους: Από τα βιβλία που παραδόθηκαν στην ώρα τους έως τους αναπληρωτές, οι οποίοι[…]

Περισσότερα »

Προφυλακιστέοι δύο συλληφθέντες για τα επεισόδια στην επέτειο του Γρηγορόπουλου

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι 2 από τους 8 κατηγορουμένους για συμμετοχή στα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στα Εξάρχεια, ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Οι 8 συλληφθέντες απολογήθηκαν κατά περίπτωση, για κατηγορίες που αφορούν έκρηξη, εμπρησμό, κατοχή εκρηκτικών υλών, απόπειρα πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς. Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *