Στο Smart Magazine του Σαββάτου (28/10)

Συντονιστείτε στο Smart Magazine του Σαββάτου (28/10/2017) 14:00 με 16:00 στους 90,4fm (& διαδικτυακά πληκτρολογώντας kanaliena.gr ή μέσω του live24) γιατί…

 Θα μιλήσουμε με την Βιβή Αντωνίου η οποία υπήρξε δασκάλα και στη συνέχεια φίλη της πρώτης φοιτήτριας της Ελλάδας με σύνδρομο Down, Μαρίας Νίτσα.

Θα μας πει για την πεισματάρα και άριστη μαθήτρια η οποία γεννήθηκε με σύνδρομο Down και δίνοντας τον δικό της αγώνα κατάφερε να περάσει το κατώφλι του Παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα.

Θα μάθουμε για μια μουσική παράσταση με γέλιο, τραγούδι και σάτιρα που ανεβαίνει στην Ελευσίνα με τον Γιάννη Τσούκα ο οποίος μας λέει “the show must go on” !

H ηθοποιός, Κατερίνα Διδασκάλου θα μας πει για την παράσταση «Η Πόρνη Από Πάνω» που φιλοξενείται στο κινηματοθέατρο Ζέα στο Πασαλιμάνι.

Θα ακούσουμε γιατί αλλάζουμε τους δείκτες των ρολογιών μας την Κυριακή… Θα απολαύσουμε το δελτίο παράξενων ειδήσεων

 Και Ο Γιάννης Δημητρίου θα μας ενημερώσει για τα νέα από το χώρο της τεχνολογίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καθημερινά αντικείμενα όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί

Ο διάσημος αμερικανός καλλιτέχνης Christoph Niemann και συνεργάτης της google αλλά και του MOMA ενσωματώνει καθημερινά αντικείμενα σε έξυπνα σκίτσα που δίνουν την εντύπωση του βάθους. Μπορεί να μετατρέψει μια χτένα σε ένα αμάξι RollsRoyce και ένα ψωμάκι σε μούσια. Της Μαρίας Αγγελοπούλου… Σύμφωνα με το που τοποθετεί τα αντικείμενα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *