Συγκεντρώσεις σε Αθήνα – Πρέσπες κατά του «Βόρεια Μακεδονία»

του Θοδωρή Ασβεστόπουλου

Σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας το πρωί της Παρασκευής 15 Ιουνίου έξω από τη Βουλή των Ελλήνων, κατά την διάρκεια της συζήτησης για την συμφωνία με τα Σκόπια για το ζήτημα της ονομασία του γειτονικού κράτους και το πρωί του Σαββάτου 16 Ιουνίου στις Πρέσπες, όπου προγραμματίζεται να υπογραφεί η συμφωνία μεταξύ των πρωθυπουργών Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ για την επικύρωση του ονόματος «Βόρεια Μακεδονία», καλεί η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

«Δεν θα επιτρέψουμε να πέσει η υπογραφή για την συμφωνία, δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας», δήλωσε στο Κανάλι Ένα το μέλος της Επιτροπής Μιχάλης Πατσίκας, απευθύνοντας κάλεσμα στις ειρηνικές διαμαρτυρίες.

Οι δηλώσεις του μέλους της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας Μιχάλη Πατσίκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Οι έμποροι θα καταβάλλουν σε φόρους το 65% των εσόδων τους”

Εντονη κριτική στο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο που ψηφίσθηκε χθες στη Βουλή ασκεί με δήλωσή του ο Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ). Η ανακοίνωση της ΕΣΕΕ έχει ως εξής: «…Κρίμα για τις τεκμηριωμένες προτάσεις που κατέθεσε η ΕΣΕΕ για μία δίκαιη φορολογική και μια βιώσιμη ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Κρίμα για την[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *