Συλλυπητήρια ΚΚΕ για τον θάνατο του 33χρονου πυροσβέστη

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του πυροσβέστη που είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Ζευγολατιό Κορινθίας και ο οποίος κατέληξε σήμερα εκφράζει το ΚΚΕ.

Όπως επισημαίνει το Κομμουνιστικό Κόμμα σε σχετική του ανακοίνωση, «το τραγικό γεγονός επιβεβαιώνει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα».

Το ΚΚΕ τονίζει την αναγκαιότητα να υπάρξει έκτακτη, πρόσθετη χρηματοδότηση του Πυροσβεστικού Σώματος για την αντιμετώπιση των οξυμμένων προβλημάτων, που αντιμετωπίζει το προσωπικό ιδιαίτερα κατά την αντιπυρική περίοδο.

Γεωργιάδης Γιώργος

Γεωργιάδης Γιώργος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Α. Τσίπρας: “Δε συζητώ νέο μνημόνιο ή τρίτο δάνειο”

«Δε συζητώ νέο μνημόνιο ή τρίτο δάνειο», δηλώνει ο πρωθυπουργός, σε συνέντευξή του στη «Real Νews» και απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο λήψης νέων υφεσιακών μέτρων. Ο Αλέξης Τσίπρας διαβεβαιώνει ότι δε θα προχωρήσει σε περικοπές μισθών και συντάξεων, σε απελευθέρωση μαζικών απολύσεων και σε κανένα άλλο μέτρο που θα επιτείνει[…]

Περισσότερα »

Τι ζήτησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τον Γ. Χουλιαράκη

Τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το προσχέδιο του προϋπολογισμού ενημέρωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, στο πλαίσιο της ΕΚΕΠΕ (Επιτροπή Παραγωγής και Ελέγχου του Κυβερνητικού έργου). Οι κυβερνητικοί βουλευτές ζήτησαν, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΜΠΕ, η δαπάνη για τις ευάλωτες ομάδες, το λεγόμενο κοινωνικό μέρισμα, να δοθεί νωρίτερα φέτος, το[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *