Συμφωνία Καμίνη – Παππά για τα δημοτικά ραδιόφωνα

Στην αναζήτηση φόρμουλας για την απρόσκοπτη λειτουργία των δημοτικών ραδιοφώνων συμφώνησαν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς κατά τη συνάντησή τους στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.

«Δεν πρέπει να μπουν σε δημοπρασία οι συχνότητες των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών λόγω του δημόσιου χαρακτήρα τους», υποστήριξε ο κ. Καμίνης.

Τη δέσμευσή του ότι θα υπάρξει λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα δημοτικά ραδιόφωνα έδωσε ο κ. Παππάς.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, σε tweet του ανέφερε ότι από κοινού με τον δήμαρχο Αθηναίων, θα εγγυηθούν την απρόσκοπτη λειτουργία των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών και τη μετάβασή τους στην ψηφιακή εποχή.

Πηγή: www.athina984.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κ. Μητσοτάκης: “Κάποιοι δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε στο Δημόσιο!”

Στην ύπαρξη «δυνάμεων» οι οποίες επιθυμούν να μην αλλάξει τίποτε στο Δημόσιο αναφέρθηκε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης τονίζοντας, όμως, ότι η αξιολόγηση αλλά και άλλα μέτρα θα προχωρήσουν κανονικά. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο κος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι το υπουργείο θα συνεχίσει τον επανέλεγχο των συμβάσεων που μετατράπηκαν σε αορίστου[…]

Περισσότερα »

Ζ.Ντ΄Εστέν: “Friendly exit” για την Ελλάδα θα ήταν η λύση

Ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας Βαλερί Ζισκάρ ντ΄Εστέν θεωρεί ότι η Ελλάδα «πρέπει να βγει από την ευρωζώνη», μέσω μίας «friendly exit», διότι «δεν είναι σε θέση να διευθετήσει τα προβλήματά της, παρά επιστρέφοντας σε ένα νόμισμα που μπορεί να υποτιμηθεί». «Το θεμελιώδες θέμα είναι εάν η ελληνική οικονομία είναι[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *