Συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης στο ΔΣ του ILO

Στο πλαίσιο της 106ης Συνόδου της Διεθνούς Συνδιάσκεψης Εργασίας, της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO), που πραγματοποιείται από τις 5 έως τις 16 Ιουνίου στη Γενεύη, η Ελλάδα εξελέγη, μετά από 12 χρόνια, αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργάνωσης, για την περίοδο 2017-2020.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, η επανεκλογή της Ελλάδας στη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έλαβε χώρα με ομόφωνη απόφαση υπέρ της υποψηφιότητάς της από τα κράτη-μέλη της γεωγραφικής ομάδας της Ευρώπης, στην οποία ανήκει.

«Η συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης στο Διοικητικό Συμβούλιο του ILO αποτελεί μία πολύ σημαντική εξέλιξη, η οποία θα συμβάλει στην προσπάθεια της χώρας μας για τη βελτίωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων», επισημαίνει το υπουργείο Εργασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε πενθήμερη απεργία προχωρά η ΟΣΥΠΑ

Της Ροδιάνας Αδαμίδη….. Προβλήματα στα περιφερειακά αεροδρόμια αναμένεται να προκαλέσει η πενθήμερη απεργία που έχει εξαγγείλει η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας από την ερχόμενη εβδομάδα. Η πρόσφατη ψήφιση των προαπαιτούμενων από την Βουλή, η οποία μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων στην εταιρία Fraport, αλλά και την[…]

Περισσότερα »

Βλάβη σε δελφίνι – Επιστρέφει στον Πειραιά με 86 επιβάτες

Βλάβη παρουσιάστηκε στο υδροπτέρυγο FD 18 που είχε αναχωρήσει στις 2:15 από το λιμάνι του Πειραιά για Πόρο, Ύδρα, Ερμιόνη, Σπέτσες, Πόρτο Χέλι. Το ταχύπλοο στο οποίο επιβαίνουν 86 επιβάτες παρουσίασε αδυναμία ανύψωσης κατά τη συνήθη διαδικασία αποθαλάσσωσης κατά τον πλου του. Το Υδροπτέρυγο επιστρέφει με μικρή ταχύτητα στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ οι επιβάτες αναμένεται να[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *