Συναγερμός στη Δυτική Αττική που μετρά (ήδη) 15 νεκρούς

Συναγερμός στη Δυτική Αττική που μετρά 15 νεκρούς έξι αγνοούμενους, καθώς αυτή την ώρα βρέχει καταρρακτωδώς, με τον κεντρικό δρόμο την οδό Κοροπούλη να έχει μετατραπεί και πάλι σε χείμαρρο. 

Μάλιστα, άνθρωποι έχουν ανέβει σε ταράτσες προκειμένου να σωθούν από τα ορμητικά νερά που για δεύτερη ημέρα παρασύρουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Εν τω μεταξύ επί ποδός βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι πυροσβεστικές δυνάμεις της Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε περισσότερες από 230 κλήσεις για άντληση υδάτων στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, την Κατερίνη, τα Γιαννιτσά και τη Γουμένισσα Κιλκίς. Κλειστή η παλιά εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στα όρια του νομού Πέλλας, ενώ το ίδιο ισχύει στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει το Πρόχωμα με τα Κουφάλια.

Κλειστοί παραμένουν -εξάλλου- δημοτικοί δρόμοι σε Κιλκίς και Πιερία, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

150.000 εργαζόμενοι έτοιμοι… να βγουν στη σύνταξη

Κύμα φυγής προς τη  σύνταξη πυροδοτούν οι απαιτήσεις της τρόικας για αλλαγές στο Ασφαλιστικό. Υπολογίζεται ότι π 150.000 εργαζόμενοι, σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, που έχουν θεμελιώσει τα δικαιώματά τους , βρίσκονται προ της συνταξιοδότησης, φοβούμενοι τις ανατροπές. Σύμφωνα με «Τα Νέα», ειδικά στο χώρο της Δημόσιας Διοίκησης περίπου 60.000[…]

Περισσότερα »

30.000 θέσεις εργασίας φέρνουν τα αντίμετρα

Περισσότερες από 30.000 νέες θέσεις εργασίας αναμένεται να δημιουργηθούν σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα συνεπεία των αντίμετρων τα οποία θα εφαρμοστούν από το 2019. Αυτές οι θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν κυρίως σε υπηρεσίες του κοινωνικού κράτους και στις δομές της Υγείας και της Πρόνοιας. Οσον αφορά τα μέτρα θα πρέπει[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *