Συνάντηση Γιάννη Μώραλη με ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά Σωματεία

Με ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία που αγωνίζονται στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου, συναντήθηκε την Τρίτη ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Πειραιά συζήτησε με εκπροσώπους του Προμηθέα Πειραιά, του Α.Ο Αγίου Δημητρίου, της Οδηγήτριας,  του Φοίνικα Αγίας Σοφίας, του Πήγασου, του Α.Ο Καραβά, Δάφνη Ταμπουρίων και ΑΣ Κωφών.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Συναντήθηκα με εκπροσώπους ποδοσφαιρικών σωματείων που αγωνίζονται στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου. Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση, όπου μας δόθηκε η δυνατότητα να μιλήσουμε για τα θέματα που απασχολούν τα ποδοσφαιρικά σωματεία. Ως Δημοτική Αρχή τα τελευταία 5 χρόνια είμαστε κοντά στα αθλητικά σωματεία της πόλης μας και προσπαθούμε να συμβάλλουμε στον βαθμό των δυνατοτήτων μας, προκειμένου να αγωνίζονται σε σύγχρονα και ασφαλή γήπεδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε παρέμβει αρκετές φορές στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου, πραγματοποιώντας εργασίες ανακαίνισης, ενώ έχουμε ανακατασκευάσει όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας. Προφανώς υπάρχουν ανάγκες και ελλείψεις τις οποίες θέλουμε, στον βαθμό των δυνατοτήτων μας, να επιλύσουμε το επόμενο διάστημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύμπλευση ΚΕΔΕ – ΠΟΕ ΟΤΑ στο ζήτημα των συμβασιούχων

του Θοδωρή Ασβεστόπουλου… Την συμπαράσταση του στους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με συμβάσεις ορισμένου χρόνου εξέφρασε, μιλώντας στο ΚΑΝΑΛΙ 1, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) Γιώργος Πατούλης, συντασσόμενος με τον αγώνα τους για μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου. Ο κ. Πατούλης εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά[…]

Περισσότερα »

Π.Ε. Πειραιά: Δέσμευση φορτίου 4 τόνων ζωοτροφών

Στη δέσμευση ζωοτροφών για οικιακά ζώα εκτός σκύλου και γάτας, προέλευσης ΗΠΑ συνολικού βάρους 4 τόνων, προχώρησαν οι επόπτες της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, στο πλαίσιο των συστηματικών ελέγχων που πραγματοποιούν στους χώρους των τελωνείων του Πειραιά. Συγκεκριμένα, κατά τον διενεργηθέντα επιτόπιο έλεγχο στο χώρο του Ε’ τελωνείου του Πειραιά, οι[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *