Συνάντηση Γιάννη Μώραλη με ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά Σωματεία

Με ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία που αγωνίζονται στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου, συναντήθηκε την Τρίτη ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Πειραιά συζήτησε με εκπροσώπους του Προμηθέα Πειραιά, του Α.Ο Αγίου Δημητρίου, της Οδηγήτριας,  του Φοίνικα Αγίας Σοφίας, του Πήγασου, του Α.Ο Καραβά, Δάφνη Ταμπουρίων και ΑΣ Κωφών.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Συναντήθηκα με εκπροσώπους ποδοσφαιρικών σωματείων που αγωνίζονται στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου. Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση, όπου μας δόθηκε η δυνατότητα να μιλήσουμε για τα θέματα που απασχολούν τα ποδοσφαιρικά σωματεία. Ως Δημοτική Αρχή τα τελευταία 5 χρόνια είμαστε κοντά στα αθλητικά σωματεία της πόλης μας και προσπαθούμε να συμβάλλουμε στον βαθμό των δυνατοτήτων μας, προκειμένου να αγωνίζονται σε σύγχρονα και ασφαλή γήπεδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε παρέμβει αρκετές φορές στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου, πραγματοποιώντας εργασίες ανακαίνισης, ενώ έχουμε ανακατασκευάσει όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας. Προφανώς υπάρχουν ανάγκες και ελλείψεις τις οποίες θέλουμε, στον βαθμό των δυνατοτήτων μας, να επιλύσουμε το επόμενο διάστημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Yποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής»

Yποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι στην Γ΄ Δημοτική Κοινότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι oι κυρίες Μυτιληναίου Σταυρούλα, Βανδώρου Χριστίνα, Λογοθέτη Ειρήνη και ο κύριος Τζανής Ευάγγελος.

Περισσότερα »

Ο Β. Μιχαλολιάκος στους επιχειρηματίες εστίασης του Μικρολίμανου

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, συναντήθηκε με επιχειρηματίες εστίασης του Μικρολίμανου. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Πειραιά κ. Γιάννης Τσάκος, ο οποίος ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πειραιά, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Η πόλη μας, μετά από πάρα πολλά χρόνια, από την εποχή του Σκυλίτση[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *