Συνάντηση Γιάννη Μώραλη με ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά Σωματεία

Με ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία που αγωνίζονται στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου, συναντήθηκε την Τρίτη ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Πειραιά συζήτησε με εκπροσώπους του Προμηθέα Πειραιά, του Α.Ο Αγίου Δημητρίου, της Οδηγήτριας,  του Φοίνικα Αγίας Σοφίας, του Πήγασου, του Α.Ο Καραβά, Δάφνη Ταμπουρίων και ΑΣ Κωφών.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Συναντήθηκα με εκπροσώπους ποδοσφαιρικών σωματείων που αγωνίζονται στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου. Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση, όπου μας δόθηκε η δυνατότητα να μιλήσουμε για τα θέματα που απασχολούν τα ποδοσφαιρικά σωματεία. Ως Δημοτική Αρχή τα τελευταία 5 χρόνια είμαστε κοντά στα αθλητικά σωματεία της πόλης μας και προσπαθούμε να συμβάλλουμε στον βαθμό των δυνατοτήτων μας, προκειμένου να αγωνίζονται σε σύγχρονα και ασφαλή γήπεδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε παρέμβει αρκετές φορές στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου, πραγματοποιώντας εργασίες ανακαίνισης, ενώ έχουμε ανακατασκευάσει όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας. Προφανώς υπάρχουν ανάγκες και ελλείψεις τις οποίες θέλουμε, στον βαθμό των δυνατοτήτων μας, να επιλύσουμε το επόμενο διάστημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Να δώσουμε τη μάχη μέσα στην Ευρώπη για να την αλλάξουμε”

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παραχώρησε συνέντευξη στο Δελτίο Ειδήσεων του Τ/Σ Mega  και στη δημοσιογράφο κα Λίνα Δρούγκα, για το δημοψήφισμα της 5ης  Ιουλίου και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Τα βασικά σημεία της συνέντευξης του κ. Μώραλη είναι τα ακόλουθα: «Είναι μονόδρομος για τη χώρα η Ευρωπαϊκή της πορεία» «Το δίλημμα του δημοψηφίσματος[…]

Περισσότερα »

Τοποθέτηση απινιδωτή στην είσοδο του Δημαρχείου Πειραιά

Ο πρώτος αυτόματος απινιδωτής τοποθετήθηκε στην είσοδο του Δημαρχείου Πειραιά όπου θα παραμείνει μόνιμα, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα τοποθετηθεί ακόμα ένας απινιδωτής στο κτήριο του Ο.Π.Α.Ν. στην παραλία Βοτσαλάκια. Σημειώνεται, πως οι δύο απινιδωτές είναι δωρεά της Ελληνογαλλικής Σχολής «JEANNE D’ ARC» προς τον Δήμο Πειραιά. Στην τοποθέτηση, η οποία  έγινε σήμερα με αφορμή[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *