Συνάντηση Γιάννη Μώραλη με ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά Σωματεία

Με ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία που αγωνίζονται στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου, συναντήθηκε την Τρίτη ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Πειραιά συζήτησε με εκπροσώπους του Προμηθέα Πειραιά, του Α.Ο Αγίου Δημητρίου, της Οδηγήτριας,  του Φοίνικα Αγίας Σοφίας, του Πήγασου, του Α.Ο Καραβά, Δάφνη Ταμπουρίων και ΑΣ Κωφών.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Συναντήθηκα με εκπροσώπους ποδοσφαιρικών σωματείων που αγωνίζονται στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου. Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση, όπου μας δόθηκε η δυνατότητα να μιλήσουμε για τα θέματα που απασχολούν τα ποδοσφαιρικά σωματεία. Ως Δημοτική Αρχή τα τελευταία 5 χρόνια είμαστε κοντά στα αθλητικά σωματεία της πόλης μας και προσπαθούμε να συμβάλλουμε στον βαθμό των δυνατοτήτων μας, προκειμένου να αγωνίζονται σε σύγχρονα και ασφαλή γήπεδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε παρέμβει αρκετές φορές στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου, πραγματοποιώντας εργασίες ανακαίνισης, ενώ έχουμε ανακατασκευάσει όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας. Προφανώς υπάρχουν ανάγκες και ελλείψεις τις οποίες θέλουμε, στον βαθμό των δυνατοτήτων μας, να επιλύσουμε το επόμενο διάστημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μώραλης: Το Ναυτικό Μουσείο δεν θα φύγει ποτέ από τον Πειραιά

Ο Γιάννης Μώραλης, ανέφερε πως θα εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο την αύξηση του ποσού, με το οποίο θα συμμετάσχει ο Δήμος Πειραιά για την εκπόνηση της μελέτης επέκτασης του Μουσείου

Περισσότερα »

Τριήμερο καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στον Πειραιά

Με αφετηρία τον Πειραιά, οι λάτρεις της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανατρέψουν την κλασική έννοια της αγοράς. Το δεύτερο Startup Weekend Piraeus – Blue Growth θα δώσει την ευκαιρία σε όσους έχουν μια ιδέα ή μια λύση σε ένα πρόβλημα του κλάδου των ναυτιλιακών[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *