Συνάντηση Τσίπρα – Αβραμόπουλου για το προσφυγικό

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, έχει σήμερα στις 14:15 ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης αναμένεται να βρεθεί το θέμα των προσφυγικών ροών ενόψει του καλοκαιριού.

Για την κατάσταση στα νησιά και για τις πρωτοβουλίες που θα πάρει το υπουργείο καθώς την άνοιξη παρατηρείται αύξηση των προσφυγικών ροών ενημέρωσε τον πρωθυπουργό και τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας.

Το υπουργείο θα προβεί σε πρωτοβουλίες για την αποσυμφόρηση των νησιών και τη βελτίωση του πολιτικού πλαισίου για τα ασυνόδευτα παιδιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρωτοβουλίες Τσίπρα στο προσκήνιο και το παρασκήνιο

Πρωτοβουλίες του Αλ. Τσίπρα στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο – ειδικώς σε ό,τι αφορά το θέμα της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους – αναμένεται να χαρακτηρίσουν το διάστημα των αμέσως επόμενων ημερών. Καθώς τα περιθώρια για την ελληνική κυβέρνηση και κυρίως για την ελληνική οικονομία φαίνεται πως στενεύουν δραματικά, ο Αλ.[…]

Περισσότερα »

Το «βαρύ» πόρισμα της καλοστημένη απάτης των εισιτηρίων – Φαγοπότι 3,7 εκατ. ευρώ

• Το πόρισμα της KPMG για τις απάτες στα εισιτήρια • Τα έργα και οι ημέρες του γενικού διευθυντή της Ν.Δ. που ζημίωσαν τον δημόσιο Οργανισμό Νέα άκρως αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως για το «μεγάλο φαγοπότι» στα εισιτήρια. Η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει , περισσότερα στοιχεία από το πόρισμα της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *