Δ. Πειραιά: Τη Δευτέρα η συνεδρίαση για τον Προϋπολογισμό του 2019

Συνεδριάζει την Δευτέρα 12/11  στις 15:30  το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά με τα εξής Θέμα Ημερήσιας Διάταξης

ΘΕΜΑ 1ο:  «Έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Πειραιά έτους 2019».

ΘΕΜΑ 2ο:  «Έγκριση ισολογισμού και απολογιστικής έκθεσης οικονομικού έτους 2017 της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (ΔΗ.ΡΑ.Π.)».

ΘΕΜΑ 3ο:  «2η Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Ο.Π.Α.Ν. έτους 2018».

ΘΕΜΑ 4ο:  «Αντικατάσταση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν) κ. Παπάκη Ιωακείμ, λόγω παραίτησής του».

ΘΕΜΑ 5ο:  «Λήψη απόφασης για α) Έγκριση της προσφυγής στη διαδικασία διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με την περίπτωση α΄ της παραγράφου 2 του άρθρου 32 του Ν.4412/2016, χωρίς δημοσίευση προκήρυξης και χωρίς τροποποίηση των όρων της διακήρυξης του άγονου διαγωνισμού που προκηρύχθηκε, για την ανάθεση της προμήθειας του είδους του διαγωνισμού (ΟΜΑΔΑ Β) (Αμόλυβδη βενζίνη) προϋπολογισμού 97.886,00 € πλέον ΦΠΑ 24% που αφορά στις ανάγκες του Δήμου Πειραιά για τα έτη 2018-2019 &  β) Ορισμό της αρχικής επιτροπής, διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης προσφορών-προμηθειών, για να συγκεντρώσει προσφορές και  να εισηγηθεί στον Δημοτικό Συμβούλιο τη λήψη σχετικής απόφασης σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην εισήγηση»

ΘΕΜΑ 6ο:  «Έγκριση της απ’ ευθείας ανάθεσης της εκμίσθωσης του κυλικείου της Ανάστασης κατόπιν άγονης δημοπρασίας».

ΘΕΜΑ 7ο:  «Μίσθωση ακινήτου για τη μεταστέγαση των σχολικών μονάδων 3ο ΕΠΑΛ, 7ο Εσπερινό ΕΠΑΛ & 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Πειραιά».

ΘΕΜΑ 8ο:  «Λύση συμβάσεων μίσθωσης ακινήτων των 6ου, 7ου και 14ου Βρεφονηπιακών Σταθμών».

ΘΕΜΑ 9ο: «Έγκριση του 1ου Συγκριτικού Πίνακα Εργασιών του έργου “Επισκευές και ανακατασκευές τουαλετών σε σχολικά κτίρια του Δήμου Πειραιά 2016».

ΘΕΜΑ 10ο: «Έγκριση του 2ου ΑΠΕ του έργου “Κατασκευή αγωγών επείγουσας φύσης αποχέτευσης σε όλες τις δημοτικές κοινότητες ΑΑΕ 1/2015” που αφορά στην αμοιβή αρχαιολόγου και αρχαιολογικές εργασίες».

ΘΕΜΑ 11ο: «Έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της προμήθειας μηχανολογικού εξοπλισμού, μέσω χρηματοδοτικής μίσθωσης από την εταιρία “Α. ΚΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.Β.Ε”»

ΘΕΜΑ 12ο:  «Έγκριση αναγκαιότητας υλοποίησης δράσεων».

 

και στις 17:00 με το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

«Έγκριση: 1) του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης 2019 του Δήμου Πειραιά &

2) του Προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων οικονομικού έτους 2019 του Δήμου Πειραιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΕΔΕ: Κοντά στους Δήμους που πλήττονται από τις πυρκαγιές

Μετά την εκδήλωση των περιαστικών δασικών πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν το πρωί της Παρασκευής στις περιοχές του Υμηττού και του Κορωπίου και με βάση την συνεκτίμηση των μετεωρολογικών συνθηκών οι οποίες αναμένονται να επιδεινωθούν τις αμέσως επόμενες ώρες προτείνονται στους δήμους της Αττικής τα ακόλουθα προληπτικά επιχειρησιακά μέτρα: Α. Τα γραφεία[…]

Περισσότερα »

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις ύψους 260.000 ευρώ στους Δήμους Χαλκηδόνας, Νομού Θεσσαλονίκης (ευρώ 80.000), Άργους Ορεστικού, Νομού Καστοριάς (ευρώ 30.000) και Φαιστού, Νομού Ηρακλείου (ευρώ 150.000), αποκλειστικά για την επιδιόρθωση ζημιών που προκλήθηκαν στα δίκτυα και τις υποδομές των Δήμων, λόγω των φυσικών καταστροφών από την κακοκαιρία, με χρέωση του λογαριασμού του ΥΠΕΣ[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *