Δ. Πειραιά: Τη Δευτέρα η συνεδρίαση για τον Προϋπολογισμό του 2019

Συνεδριάζει την Δευτέρα 12/11  στις 15:30  το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά με τα εξής Θέμα Ημερήσιας Διάταξης

ΘΕΜΑ 1ο:  «Έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Πειραιά έτους 2019».

ΘΕΜΑ 2ο:  «Έγκριση ισολογισμού και απολογιστικής έκθεσης οικονομικού έτους 2017 της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (ΔΗ.ΡΑ.Π.)».

ΘΕΜΑ 3ο:  «2η Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Ο.Π.Α.Ν. έτους 2018».

ΘΕΜΑ 4ο:  «Αντικατάσταση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν) κ. Παπάκη Ιωακείμ, λόγω παραίτησής του».

ΘΕΜΑ 5ο:  «Λήψη απόφασης για α) Έγκριση της προσφυγής στη διαδικασία διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με την περίπτωση α΄ της παραγράφου 2 του άρθρου 32 του Ν.4412/2016, χωρίς δημοσίευση προκήρυξης και χωρίς τροποποίηση των όρων της διακήρυξης του άγονου διαγωνισμού που προκηρύχθηκε, για την ανάθεση της προμήθειας του είδους του διαγωνισμού (ΟΜΑΔΑ Β) (Αμόλυβδη βενζίνη) προϋπολογισμού 97.886,00 € πλέον ΦΠΑ 24% που αφορά στις ανάγκες του Δήμου Πειραιά για τα έτη 2018-2019 &  β) Ορισμό της αρχικής επιτροπής, διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης προσφορών-προμηθειών, για να συγκεντρώσει προσφορές και  να εισηγηθεί στον Δημοτικό Συμβούλιο τη λήψη σχετικής απόφασης σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην εισήγηση»

ΘΕΜΑ 6ο:  «Έγκριση της απ’ ευθείας ανάθεσης της εκμίσθωσης του κυλικείου της Ανάστασης κατόπιν άγονης δημοπρασίας».

ΘΕΜΑ 7ο:  «Μίσθωση ακινήτου για τη μεταστέγαση των σχολικών μονάδων 3ο ΕΠΑΛ, 7ο Εσπερινό ΕΠΑΛ & 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Πειραιά».

ΘΕΜΑ 8ο:  «Λύση συμβάσεων μίσθωσης ακινήτων των 6ου, 7ου και 14ου Βρεφονηπιακών Σταθμών».

ΘΕΜΑ 9ο: «Έγκριση του 1ου Συγκριτικού Πίνακα Εργασιών του έργου “Επισκευές και ανακατασκευές τουαλετών σε σχολικά κτίρια του Δήμου Πειραιά 2016».

ΘΕΜΑ 10ο: «Έγκριση του 2ου ΑΠΕ του έργου “Κατασκευή αγωγών επείγουσας φύσης αποχέτευσης σε όλες τις δημοτικές κοινότητες ΑΑΕ 1/2015” που αφορά στην αμοιβή αρχαιολόγου και αρχαιολογικές εργασίες».

ΘΕΜΑ 11ο: «Έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της προμήθειας μηχανολογικού εξοπλισμού, μέσω χρηματοδοτικής μίσθωσης από την εταιρία “Α. ΚΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.Β.Ε”»

ΘΕΜΑ 12ο:  «Έγκριση αναγκαιότητας υλοποίησης δράσεων».

 

και στις 17:00 με το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

«Έγκριση: 1) του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης 2019 του Δήμου Πειραιά &

2) του Προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων οικονομικού έτους 2019 του Δήμου Πειραιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΣΑΛ: Δεν ενέκρινε τη δημιουργία mall στο λιμάνι του Πειραιά

Τις υποχρεωτικές επενδύσεις του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, ορισμένες εκ των οποίων ήδη έχουν ολοκληρωθεί, ενέκρινε, υπό όρους, η Επιτροπή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ), η συνεδρίαση της

Περισσότερα »

Έκκληση Πατούλη για λήξη των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Λόφοι από σκουπίδια έχουν σχηματιστεί σχεδόν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας και σε συνδυασμό με τον καύσωνα η ατμόσφαιρα έχει γίνει αποπνικτική. Η ΠΟΕ – ΟΤΑ θα συνεδριάσει σήμερα προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον των κινητοποιήσεων, με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Γιώργο Πατούλη, να απευθύνει[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *