Συνέδριο της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μ.Μ.Ε. Ελλάδας στην Αθήνα

Ξεκινούν αύριο Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου οι εργασίες του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μ.Μ.Ε. Ελλάδας -ΕΔΗΡΤΜΜΕ- στο Αμφιθέατρο  «Μιλτιάδης Έβερτ» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Στην Ένωσή συμμετέχουν οι δημοτικές επιχειρήσεις ραδιοφωνίας – τηλεόρασης των Δήμων Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Τρίπολης, Ηρακλείου Αττικής, Ιωαννίνων, Σύρου – Ερμούπολης, Πολυγύρου, Ξάνθης, Πρέβεζας και Ορεστιάδας, ενώ ήδη βρίσκονται στο στάδιο της εγγραφής οι δημοτικές επιχειρήσεις ραδιοτηλεόρασης των Δήμων Κατερίνης, Αλεξανδρούπολης, Ασπροπύργου και Κω.

Σκοπός της Ένωση είναι η ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των δημοτικών ΜΜΕ με στόχο τη συνολική ποιοτική και λειτουργική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας προς τους πολίτες, την παροχή τεχνικής και λειτουργικής υποστήριξης και τη θεσμική εκπροσώπηση ενώπιον διοικητικών και άλλων αρχών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η γιορτή της ΔΗΡΑΠ για τη νέα χρονιά

Εκατοντάδες φίλοι του δημοτικού ραδιοφώνου του Πειραιά, «Κανάλι Ένα 90,4» ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σταθμού και βρέθηκαν στην Τρούμπα, για να γιορτάσουν μαζί με τους εργαζόμενους και την διοίκηση, την νέα χρονιά. Ο εξαιρετικά φιλόξενος χώρος του Belluga, υποδέχθηκε τους καλεσμένους του προέδρου της ΔΗΡΑΠ κ. Παναγιώτη Αβραμίδη, του αντιπροέδρου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *