Συνέδριο της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μ.Μ.Ε. Ελλάδας στην Αθήνα

Ξεκινούν αύριο Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου οι εργασίες του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μ.Μ.Ε. Ελλάδας -ΕΔΗΡΤΜΜΕ- στο Αμφιθέατρο  «Μιλτιάδης Έβερτ» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Στην Ένωσή συμμετέχουν οι δημοτικές επιχειρήσεις ραδιοφωνίας – τηλεόρασης των Δήμων Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Τρίπολης, Ηρακλείου Αττικής, Ιωαννίνων, Σύρου – Ερμούπολης, Πολυγύρου, Ξάνθης, Πρέβεζας και Ορεστιάδας, ενώ ήδη βρίσκονται στο στάδιο της εγγραφής οι δημοτικές επιχειρήσεις ραδιοτηλεόρασης των Δήμων Κατερίνης, Αλεξανδρούπολης, Ασπροπύργου και Κω.

Σκοπός της Ένωση είναι η ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των δημοτικών ΜΜΕ με στόχο τη συνολική ποιοτική και λειτουργική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας προς τους πολίτες, την παροχή τεχνικής και λειτουργικής υποστήριξης και τη θεσμική εκπροσώπηση ενώπιον διοικητικών και άλλων αρχών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Κανάλι Ένα στο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών Ραδιοσταθμών στην Τρίπολη

Αισθητή έκανε την παρουσία του το δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά Κανάλι Ένα 90,4 στο πρώτο πανελλήνιο συνέδριο δημοτικών ραδιοσταθμών στην Τρίπολη. Ο αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΔΗΡΑΠ Στέλιος Μπρατσόλης, ανέπτυξε το φλέγων θέμα της αναζήτησης διαφημιστικών πόρων στο σημερινό δύσκολο ραδιοφωνικό τοπίο . Παράλληλα αναφέρθηκε στις σημαντικές βελτιώσεις /αλλαγές στην[…]

Περισσότερα »

«Το Κανάλι Ενα και η Blue Star Ferries σας πάνε διακοπές»

Ο νικητής του διαγωνισμού «Το Κανάλι Ενα και η Blue Star Ferries σας πάνε διακοπές» για την Nάξο είναι ο Π.Δ. με τηλέφωνο που λήγει σε …669   Αν θέλεις να είσαι ο επόμενος νικητής…   Μπες και εσύ από Δευτέρα 5/8 στο μεγάλο διαγωνισμό του Σταθμού μας για 2 εισιτήρια[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *