Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μαρινόπουλος

Στη σύλληψη του επιχειρηματία Δημήτρη Μαρινόπουλου προχώρησανν οι αστυνομικές αρχές, μετά απο ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του από τον Ειρηνοδίκη της Αθήνας.

Ο επιχειρηματίας δεν προσηλθε στο Ειρηνοδικείο, όπου εκδικάζεται η υπόθεση της αντιδικίας της οικογένειας Μαρινόπουλου με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, γνωστό ιδιοκτήτη αλυσίδας σουπερμάρκετ στη βόρεια Ελλάδα για να δώσει όρκο για τα περιουσιακά στοιχεία του, με αποτέλεσμα, ο Ειρηνοδίκης να διατάξει την άμεση σύλληψή του.

Όπως αναφερει το άρθρο 864 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, στην περίπτωση που μία εκ των δύο πλευρών δεν προσέλθει στο Ειρηνοδικείο για να δώσει όρκο για τα περιουσιακά της στοιχεία, τότε ο Ειρηνοδίκης υποχρεούται να εκδώσει ένταλμα κράτησης.

Ο Δημήτρης Μαρινόπουλος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

naftemporiki.gr

Γεωργιάδης Γιώργος

Γεωργιάδης Γιώργος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΔΕΔΥ: Καλεί σε αποκλεισμό του υπουργείου Εργασίας

Στη 1 το μεσημέρι, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου, των ΔΣ των Ομοσπονδιών και Σωματείων και ευρύτερα τα συνδικαλιστικά στελέχη να συμμετάσχουν στον αποκλεισμό του υπουργείου Εργασίας, που έχουν αποφασίσει οι ΔΟΕ, ΟΛΜΕκαι ΠΟΕ-ΟΤΑ. Για τη διευκόλυνση συμμετοχής στην κινητοποίηση, ΔΟΕ και ΟΛΜΕ κήρυξαν δίωρες στάσεις εργασίας από 12-2 μμ ή από 2-4 μμ. «Αγωνιζόμαστε για να μην[…]

Περισσότερα »

Νοσ. Μεταξά: Νοσηλευτική Συνάντηση Ογκολογίας: «Η διαδρομή της νόσου μέσα από φράσεις και εικόνες»

Το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά διοργανώνει Νοσηλευτική Συνάντηση Ογκολογίας με θέμα:  «Η διαδρομή της νόσου μέσα από φράσεις και εικόνες»  Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 3 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του νεόδμητου Ραλλείου Σχολείου στο Πειραιά (Γρ. Λαμπράκη & Επονιτών). Λίγα λόγια για τη «διαδρομή της νόσου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *