Συνταξιούχοι: Συλλαλητήριο το Σάββατο 14/12 στα προπύλαια

του Συμεών Πεϊμανίδης

Συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσουν αύριο Σάββατο 14/12 στις 12:30 το μεσημέρι οι συνταξιούχοι στα Προπύλαια, ενώ θα ακολουθήσει και πορεία προς το μέγαρο Μαξίμου. Οι διαμαρτυρόμενοι έχουν, μάλιστα, ήδη ζητήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Οι συμμετέχουσες συνταξιουχικές οργανώσεις απαιτούν 13η σύνταξη, την οποία καλούν το κράτος να τους την καταβάλλει πριν τα Χριστούγεννα, καθώς επίσης και τα «παρανόμως παρακρατηθέντα».

Μαζική συμμετοχή στην Πανελλαδική κινητοποίηση  ετοιμάζουν και οι συνταξιούχοι της Θεσσαλονίκης, οργανώνοντας τη μετακίνηση εκατοντάδων άλλων συνταξιούχων τόσο νωρίτερα σήμερα Παρασκευή όσο και τα μεσάνυχτα.

Για την κινητοποίηση μίλησε στο Κανάλι Ένα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Δήμος Κουμπούρης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουβέρτες από την Ειδομένη μεταμορφώνονται σε ρούχα…

Η ετικέτα στη μακριά γκρι ζακέτα, που κρέμεται έξω από το ξύλινο χριστουγεννιάτικο σπιτάκι της “ΝΑΟΜΙ” πίσω από το άγαλμα του Βενιζέλου, στη γιορτινή Αριστοτέλους, γράφει “Remember Idomeni”. Η “ΝΑΟΜΙ” δεν είναι κάποια διάσημη σχεδιάστρια μόδας, αλλά το όνομα μιας μη κερδοσκοπικής εταιρίας που βοηθά τους πρόσφυγες και το ύφασμα[…]

Περισσότερα »

Τι ισχύει για τη χορήγηση άδειας στους Δημοσίους Υπαλλήλους

Ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και όπως προβλέπει εγκύκλιος του ΥΠΕΣ, απαγορεύεται η χορήγηση κανονικής άδειας στους Δημοσίους Υπαλλήλους, ενώ άδειες που τυχόν θα έχουν χορηγηθεί, έως και την ημέρα της προκήρυξης των Εκλογών, ανακαλούνται, αυτοδικαίως. Επίσης, στην ίδια εγκύκλιο αναφέρεται, αναλυτικά, το τι ισχύει για τις ειδικές άδειες[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *