Συντονιστείτε στην τελευταία “καλλίΠόλις του καλοκαιριού

Συντονιστείτε αυτό το Σάββατο 20/7  11.00 – 13.00 στο Κανάλι Ένα 90,4 και στην τελευταία “καλλίΠόλις του καλοκαιριού, που είναι άκρως ψυχαγωγική και μουσικό… σατιρική!

Η Λίλα Παπαπάσχου & ο Χρήστος Σούτος υποδέχονται στο στούντιο:του Καναλιού Ένα 90,4:

11.00-12.00
Τον γνωστό και δημοφιλή τραγουδοποιό Παντελή Αμπαζή, που μετά την Ανωτάτη Ζαμπετική, τα Λαϊκά Κορίτσια και πολλά ακόμη, θα μας μιλήσει με το γνωστό και αγαπημένο, ανατρεπτικό χιούμορ του, για τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Αττικής – και της υπόλοιπης Ελλάδας..

12.00-13.00
Την γνωστή και καταξιωμένη ερμηνεύτρια Νάντια Καραγιάννη,που θα μας μιλήσει για τη μεγάλη και επιτυχημένη πορεία της στο χώρο του λαϊκού και ρεμπέτικου τραγουδιού, με αφορμή τις δύο μεγάλες συναυλίες με τίτλο “ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ”. την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι πιο τρομακτικοί μπαμπούλες μιλούν ξένες γλώσσες !

Από την catpap…   “Να μου μιλάς στον ενικό, δεν είμαι μπαμπούλας, δεν δαγκώνω” έλεγε ο Βαρουφάκης τον καιρό που δίδασκε στο Πανεπιστήμιο σε μία από τις καθαρίστριες της σχολής. Αν ήταν, θα ερχόταν δεύτερος, μετά τον μπαμπούλα της…χρεωκοπίας! Πάνω όμως και από τους δυο, υπάρχει ο διάσημος τον τελευταίο[…]

Περισσότερα »

Rabbitlab 1.0 Φεστιβάλ χορού με βάση τη ζωγραφική

Η ομάδα ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ και το RABBITHOLE διοργανώνουν το 1ο Φεστιβάλ Χορού με βάση την ζωγραφική και με την ονομασία Rabbitlab I.0, τον Ιούνιο του 2017. Για 12 ημέρες, 10 ομάδες χορού, πρoσκαλούνται στο Rabbithole για να εξερευνήσουν τα σύνορα μεταξύ χορού και ζωγραφικής και να τραβήξουν τις δικές τους, νέες γραμμές.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *