ΣΥΡΙΖΑ: Ο βανδαλισμός στο σπίτι του Γιάννη Μπουτάρη στρέφεται κατά της Δημοκρατίας

Το βανδαλισμό του σπιτιού του Γιάννη Μπουτάρη καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, διαμηνύοντας ότι «οι φασίστες ούτε τρομοκρατούν, ούτε εκφοβίζουν κανέναν».

«Ο βανδαλισμός στο σπίτι του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, η πολλοστή επίθεση εναντίον του, με αποκορύφωμα τον προ λίγων μηνών προπηλακισμό του, προσιδιάζει σε φασιστικές λογικές και πρακτικές. Δεν στρέφεται μόνο ενάντια στον ίδιο, αλλά και κατά της Δημοκρατίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Να είναι σίγουροι οι φασίστες ότι ούτε τρομοκρατούν, ούτε εκφοβίζουν κανένανΚάθε δημοκρατικός πολίτης οφείλει να καταδικάσει την συγκεκριμένη ενέργεια» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναστολή έκδοσης για «Βήμα» και «Νέα» προαναγγέλλει ο ΔΟΛ

  Με πρωτοσέλιδο άρθρο στο Βήμα η επιχείρηση γνωστοποιεί ότι τις επόμενες ημέρες θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε αναστολή έκδοσης των ιστορικών εφημερίδων. Κατηγορώ προς τις τράπεζες.   Την αδυναμία εκτύπωσης των ιστορικών εφημερίδων προαναγγέλει ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη σε πρωτοσέλιδο άρθρο του. Όπως υποστηρίζει η επιχείρηση στερείται  κάθε διαθέσιμου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *