ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Γρηγοράκου για τον Κουρουμπλή ξεπερνούν κάθε όριο χυδαιότητας

«Οι νέες δηλώσεις του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδα Γρηγοράκου για τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή ξεπερνούν κάθε όριο χυδαιότητας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι «προσβάλλουν τους ανθρώπους με αναπηρία που δίνουν καθημερινά το δικό τους αγώνα μέσα στην κοινωνία».

 «Ο βουλευτής της ΔΗΣΥ μετά τις δηλώσεις του στον Σκάι στις 19/08 επανέλαβε την ίδια ρατσιστική φρασεολογία χτες στον Real FM, συνδέοντας την “αριστεία” (!) με το γεγονός ότιο υπουργός είναι τυφλός και δεν μπορούσε εξαιτίας αυτού του γεγονότος να ασκήσει τα καθήκοντά του στο ατύχημα στον Σαρωνικό».

Στο ίδιο ανακοινωθέν, σημειώνεται ότι:

Οι επικίνδυνες δηλώσεις του κ. Γρηγοράκου προσβάλλουν τους ανθρώπους με αναπηρία που δίνουν καθημερινά το δικό τους αγώνα μέσα στην κοινωνία και δεν ανέχονται από κανέναν να τους θεωρεί πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Προσβάλλουν  το σύνολο των δημοκρατικών, φιλελεύθερων και προοδευτικών πολιτών και όλους όσοι αγωνίζονται για μια κοινωνία ισότητας και δικαιωμάτων.

Ο ΣΥΡIZA τονίζει ότι οι δηλώσεις αυτές: «Εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κ. Γεννηματά που δεν έχει ακόμα καταδικάσει τις δηλώσεις αυτές, παρά και τη χτεσινή ανακοίνωση της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών. Περιμένουμε να το πράξει άμεσα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το σχέδιο Μοσκοβισί για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Αθήνας και δανειστών. Τι θα ζητήσει από την κυβέρνηση

Σχέδιο διεξόδου και αποφυγής «ατυχήματος» κομίζει στην Αθήνα ο Ευρωπαίος Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί, κάνοντας την ύστατη προσπάθεια να βρεθεί κοινός τόπος μεταξύ θεσμών και Ελληνικής κυβέρνησης. Το σχέδιο προβλέπει ένα ακόμα βαρύ πακέτο μέτρων ύψους 3,6δις ευρώ (2% του ΑΕΠ), τα οποία θα ικανοποιούν Βερολίνο και ΔΝΤ, ενώ θα δίνουν[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *