Συζητήθηκε η θαλάσσια σύνδεση Ελλάδος–Κύπρου

Η θαλάσσια σύνδεση Ελλάδος-Κύπρου συζητήθηκε σήμερα Πέμπτη, στην διάρκεια συνάντησης του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη με την υφυπουργό Ναυτιλίας της Κύπρου, Νατάσα Πηλείδου.

Η κ. Πηλείδου παρουσίασε στον κ. Πλακιωτάκη το πλάνο της Κύπρου για την επαναλειτουργία της θαλάσσιας σύνδεσης μεταξύ των δύο κρατών.

Ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε προς την κ. Πηλείδου ότι η ανάπτυξη θαλασσίων συνδέσεων μεταξύ των δύο κρατών συνιστά αμοιβαία επιδίωξη, ενώ υπογράμμισε προς την Κύπρια υφυπουργό, ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, παραμένουν στην διάθεση της κυπριακής πλευράς για όποια βοήθεια χρειαστεί για την επίτευξη αυτού του στόχου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Άνεμος» 9,14 δισ. από την ελληνική ναυτιλία

«Oύριο άνεμο» φέρνει η ναυτιλία για το «καράβι» της ελληνικής οικονομίας μέσα στην «φουρτούνα» της κρίσης. Παρά τις πολλές διακυμάνσεις που παρατηρήθηκαν στις ναυλαγορές το 2017, η μεγάλη σε διάρκεια και ένταση ναυτιλιακή ύφεση φάνηκε να φθάνει στο τέλος της, σύμφωνα με το μήνυμα του Θεόδωρου Bενιάμη στο πλαίσιο της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *