Τ. Αβραμίδης: Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε την μάχη για την πραγματική Αυτοδιοίκηση

Με δήλωση του -ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβούλιου Πειραιά Τάκης Αβραμίδης- για την σημερινή εκλογική διαδικασία στη ΠΕΔΑ μεταξύ άλλων τόνισε :

“Σήμερα θα δώσουμε την μάχη για την εκπροσώπηση του Πειραιά στα κορυφαία Αυτοδιοικητικά όργανα της χώρας στη ΠΕΔΑ και την ΚΕΔΕ .
Είναι αδιανόητο ο Πειραιάς το πρώτο λιμάνι της χώρας να μην Εκπροσωπείται σε αυτά. Είμαστε ακόμα έτοιμοι να δώσουμε την μάχη για το επόμενο οραματικό βήμα προς την πραγματική Αυτοδιοίκηση και την απομόνωση της κηδεμονίας του κεντρικού κράτους πάνω στους Δήμους, ώστε αυτοί να αποκτήσουν την διοικητική και οικονομική ανεξαρτησία που χρειάζονται για να επιτελούν αποτελεσματικά το προβλεπόμενο συνταγματικό τους καθήκον δηλαδή, την διαχείριση των τοπικών υποθέσεων και την εξυπηρέτηση του πολίτη.
Και τέλος να αξιώσουμε την επαναφορά της καταστατικής θέσης των αιρετών στα Ευρωπαϊκά δεδομένα ,αίροντας κάθε εμπόδιο στην ελευθερία δράσης τους τόσο σε επίπεδο λειτουργικό, όσο και σε οικονομικό και νομικό”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ημερίδα αξιοποίησης του ηφαιστείου των Μεθάνων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Αξιολόγηση και αξιοποίηση του Γεωτόπου του ηφαιστείου των Μεθάνων» που διοργάνωσε ο Δήμος Τροιζηνίας –Μεθάνων, η οποία οργανώθηκε στο πλαίσιο των όσων συμφωνήθηκαν κατά την συνάντηση στις 5 Ιουλίου στο Γραφείο της Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένας Δούρου, Σκοπός της ήταν να ενημερωθούν κάτοικοι και επισκέπτες[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *