Τα 120 χρόνια του γιόρτασε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά

Επετειακή εκδήλωση για τα 120 χρόνια του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης πραγματοποιήθηκε στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Σε δήλωσή του ο κ. Μώραλης σημείωσε  ότι ο Εμπορικός Σύλλογος έχει μια μακρά και αναπτυξιακή πορεία, δημιουργεί θέσεις εργασίας και προσφέρει πολύπλευρα στην πόλη.

«Με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Μανεσιώτη, έχουμε μια στενή συνεργασία. Ο Εμπορικός Σύλλογος συμβάλλει στην προσπάθεια που κάνουμε για τον Πειραιά, για την ανάπτυξη της πόλης, για τις θέσεις εργασίας, για μια πιο καθαρή και όμορφη πόλη», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Πειραιά, σημειώνοντας ότι είναι σημαντικό ο Εμπορικός Σύλλογος να δραστηριοποιείται στην πόλη μας.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Νίκος Μανεσιώτης, από την πλευρά του, χαρακτήρισε «συναρπαστική» την ιστορία των 120 χρόνων του Εμπορικού Συλλόγου, για την οποία – όπως είπε – «μόνο σεβασμό μπορούμε να αισθανόμαστε για όλους τους συναδέλφους οι οποίοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, υπό αντίξοες συνθήκες, για να κρατήσουν τη σημαία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά».

Ο κ. Μανεσιώτης τόνισε ότι ο  Εμπορικός Σύλλογος έχει συνεισφέρει τα μέγιστα όχι μόνο στην τοπική επιχειρηματικότητα, αλλά και σε πολλά θέματα που απασχολούσαν την πόλη και εξέφρασε την ελπίδα οι επόμενες γενιές να προσπαθήσουν με την ίδια ζέση, ώστε ο σύλλογος να  συνεχίσει να διαδραματίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην πόλη.

Στην εκδήλωση από τον Δήμο Πειραιά, παρευρέθηκαν: ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Καρύδης, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ιωσήφ Βουράκης, η  Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας κα Κυριακή Μπουρδάκου, o Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας και Κτηματολογίου κ. Τάσος Μαρκαριάν και η Δημοτική Σύμβουλος κα Πασχαλίνα Καλαγιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λευκός Πύργος και Δ. Θέατρο Πειραιά… Φωτίζονται για καλό σκοπό

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και ο Λευκός Πύργος της Θεσσαλονίκης είναι τα δύο μεγάλα ελληνικά κτίρια που θα φωτιστούν για καλό σκοπό υπό την αιγίδα του Συλλόγου Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών (ΣΠΕΑ) με σκοπό την ανάδειξη του προβλήματος των αιμορροφιλικών ατόμων. Η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η κινητοποίηση του κοινού είναι[…]

Περισσότερα »

Η Ναυμαχία της Σαλαμίνας ζωντανεύει στον Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη

Στον Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη κάνει την πρώτη στάση της η Έκθεση «Τριήρεις τα ‘Ξύλινα τείχη’ της Ελευθερίας και των Αρχών της Δημοκρατίας’ του Ευάγγελου Ν. Γρυπιώτη, και συγκεκριμένα στο Village Shopping&more (Θηβών 228). H Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε αυτή την ιδιαίτερη έκθεση ιστορικής μνήμης.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *