Τα έργα σε Κερατσίνι και Δραπετσώνα στη συνάντηση Αντωνάκου-Βρεττάκου

Συνάντηση με τον δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο, πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου.

Συζητήθηκε η πορεία των έργων που υλοποιούνται στον δήμο και θέματα που αφορούν την μελλοντική συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Σε δήλωση της η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε τα εξής:

«Όπως έχουμε επισημάνει ως νέα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, ο στόχος μας είναι η γόνιμη και παραγωγική συνεργασία με τους δήμους. Στην πρώτη μας, επίσημη συνάντηση, με τον Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Βρεττάκο συζητήσαμε αρκετά και σοβαρά θέματα.

Θα βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία, όπως και με όλους τους δημάρχους της Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, για να επιτύχουμε, καταρχήν, την άμεση λύση των θεμάτων που απασχολούν τους πολίτες αλλά και για να προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς έργα που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δ. Πειραιά αρωγός σε προσπάθειες ευαισθητοποίησης πολιτών

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε σήμερα με την Πρόεδρο κα Ολυμπία Χαλδαίου – Μπήτρουκαι μέλη από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «Αγκαλιάζω» Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μώραλης ενημερώθηκε για τη δραστηριότητα του Ομίλου και το κοινωνικό έργο που επιτελεί. Οι δύο[…]

Περισσότερα »

Χ. Αγραπίδης: Διατακτικές ενόψει Πάσχα σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας

του Θοδωρή Ασβεστόπουλου… Περίπου 840 διατακτικές επιταγές για αγορά τροφίμων δόθηκαν χθες Μ. Τετάρτη και σήμερα σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας ενόψει Πάσχα από την Διεύθυνση Δημόσιας

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *