Τα έργα σε Κερατσίνι και Δραπετσώνα στη συνάντηση Αντωνάκου-Βρεττάκου

Συνάντηση με τον δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο, πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου.

Συζητήθηκε η πορεία των έργων που υλοποιούνται στον δήμο και θέματα που αφορούν την μελλοντική συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Σε δήλωση της η Αντιπεριφερειάρχης τόνισε τα εξής:

«Όπως έχουμε επισημάνει ως νέα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, ο στόχος μας είναι η γόνιμη και παραγωγική συνεργασία με τους δήμους. Στην πρώτη μας, επίσημη συνάντηση, με τον Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Βρεττάκο συζητήσαμε αρκετά και σοβαρά θέματα.

Θα βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία, όπως και με όλους τους δημάρχους της Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, για να επιτύχουμε, καταρχήν, την άμεση λύση των θεμάτων που απασχολούν τους πολίτες αλλά και για να προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς έργα που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Σχολικό πρωτάθλημα σκάκι

Ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας προσανατολισμένος διαρκώς στην ανάπτυξη του πολιτισμού, του αθλητισμού και της δημιουργικής δραστηριότητας της νέας γενιάς, ενεργοποιεί και πάλι το θεσμό του

Περισσότερα »

Π.Ν.: Παραχώρηση τμήματος «νησίδας» Αγ. Γεωργίου Σαλαμίνας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων εκφράζει και δημόσια τις ευχαριστίες του στον αρχηγό Π.Ν. Αντιναύαρχο κο Γ. Γιακουμάκη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της Αρχής της  Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής για παραχώρηση τμήματος της «νησίδας» Αγ. Γεωργίου Σαλαμίνας, στο πλαίσιο εξεύρεσης χώρου για τη δημιουργία Θεματικού Πάρκου για την Ναυμαχία της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *