Πολιτικοί αντίλογοι στο Κανάλι Ένα για τα Πανεπιστήμια

Για το νομοσχέδιο περί της ενίσχυσης της ασφάλειας στους Πανεπιστημιακούς χώρους μίλησαν στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή ”λαϊκή αγορά”, ο Εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Τάσος Γαϊτάνης και ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Θεόδωρος Δρίτσας. ”Τα δημόσια Πανεπιστήμια πρέπει να είναι ανοιχτά και ελεύθερα” είπε ο κ. Γαιτάνης.
Από την μεριά του ο κ. Δρίτσας τόνισε πως πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει αστυνομία πόλεων ενώ υποστήριξε πως η Κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει τους εκπαιδευτικούς χώρους σε Ιδιωτικά Πανεπιστήμια ελεγχόμενης γνώσης.
Για το ίδιο θέμα ραδιοφωνική ”σύγκρουση” είχαμε και μεταξύ του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη και του Γ.Γ του κεντρικού συμβουλίου της ΚΝΕ Νίκου Αμπατιέλου! ”Ιστορική στιγμή για τα Πανεπιστήμια” από την μία , ”αντιδραστικό και άδικο νομοσχέδιο ” από την άλλη , να ακούσουμε τον πολιτικό αντίλογο που έλαβε χώρα στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή ”Λαϊκή Αγορά”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

46 κόμματα κατέθεσαν αιτήσεις συμμετοχής στις Eυρωεκλογές

Συνολικά 46 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων, καθώς και ένας μεμονωμένος υποψήφιος, κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο αιτήσεις συμμετοχής στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου. Η ανακήρυξη των κομμάτων από το Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου που θα τους επιτρέψει να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές θα γίνει στις 11 Μαΐου. Τα κόμματα και συνασπισμοί[…]

Περισσότερα »

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την ηλεκτρονική ανταλλαγή εγγράφων στο Δημόσιο

Δημοσιεύθηκε σήμερα Δευτέρα η προκήρυξη του ανοιχτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υλοποίηση του έργου του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και  Ενημέρωσης, «Υλοποίηση Κεντρικού Συστήματος Διακίνησης Εγγράφων, Δρομολόγησης και Διαλειτουργικότητας με Απομακρυσμένες Ψηφιακές Υπογραφές καθώς και Μηχανισμό Υποστήριξής του (Helpdesk)», το οποίο είχε παρουσιαστεί από κοινού με την Υπουργό Διοικητικής[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *