Τελευταία ευκαιρία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας 2018

Μία εβδομάδα έμεινε για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τα φετινά Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας της Lloyd’s List και ο ρυθμός υποβολής έχει αυξηθεί καθώς συμβαίνει πάντα αυτήν την περίοδο.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων ολοκληρώνεται την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου για τα βραβεία του 2018, τα οποία για άλλη μία φορά υποστηρίζονται από εξέχοντες οργανισμούς της ναυτιλίας και χορηγούς των οποίων ηγείται ως γενικός χορηγός ο ClassNK.

Για τους μακρόχρονα ναυτιλιακούς παίκτες, ταραγμένες, ακόμα και υφεσιακές περίοδοι της ναυτιλίας σημαίνουν πως πάντα θα υπάρχουν νηκητές και ηττημένοι. Σε τέτοιους καιρούς το καθήκον θέσπισης κριτηρίων για να αποφασιστούν αυτοί που θα αξίζουν περισσότερο τα βραβεία γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

Είναι μέρος της δουλειάς των ανεξάρτητων κριτών που θα αποφασίσουν για τους νικητές των Ελληνικών Ναυτιλιακών Βραβείων αυτής της χρονιάς και η φετινή ομάδα λαμπρών κριτών είναι ικανότατη να βάλει υψηλές προϋποθέσεις και να πάρει δύσκολες αποφάσεις.

Κάποιοι διαθέτουν εμπειρία από προηγούμενες χρονιές, όπως ο Πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας (Greek Shipping Co-operation Committee) Χαράλαμπος Φαφαλιός, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας Γεώργιος Πατέρας, ο Πρόεδρος του Intertanko Νικόλας Π. Τσάκος, ο Πρόεδρος του Propeller Club Γεώργιος Ξηραδάκης, η Πρόεδρος της WISTA Hellas Angie Hartmann και ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ναυτικών Γιάννης Χαλάς.

Πρωτοεμφανιζόμενοι στην ομάδα των κριτών είναι ο Πρόεδρος της Ένωσης των Ευρωπαίων Πλοιοκτητών (ECSA) Πάνος Λασκαρίδης, ο Πρόεδρος του Green Award Foundation Capt Δημήτριος Ματθαίου και η Πρόεδρος των Ελλήνων Κατασκευαστών Ναυτιλιακού Εξοπλισμού – Hemexpo Ελένη Πολυχρονοπούλου.

Περισσότερες από 70 εξέχουσες προσωπικότητες από την Ελληνική ναυτιλία έχουν πάρει μέρος στην ομάδα κριτών των βραβείων, που ανανεώνεται κάθε χρόνο. Πάνω από 170 βραβεία έχουν ήδη παρουσιαστεί στην εκδήλωση, η οποία τώρα διανύει τον 15ο χρόνο, και έχει εγκαθιδρύσει φήμη ως η μεγαλύτερη διενθής ναυτιλιακή
εκδήλωση απονομής βραβείων παγκόσμια. Το φετινό δείπνο για την απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental στην Αθήνα την Παρασκευή στις 7 Δεκεμβρίου 2018

Τα βραβεία προσελκύουν πάντα έναν μεγάλο αριθμό πολύ ανταγωνιστικών υποψηφιοτήτων που υπογραμμίζουν σε βάθος την δυναμική της Ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας, ενώ το ακροατήριο στην διάρκεια του δείπνου για την παρουσίαση αποτελείται κατά μέσο όρο από 1000 άτομα, εξέχουσες προσωπικότητες του ναυτιλιακού χώρου και των προσκεκλημένων τους.

Η ευκαιρία να υποβληθεί υποψηφιότητα είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε σχετίζεται με την ναυτιλία, από τους πλέον εξέχοντες εφοπλιστές ως τον τελευταίο υπάλληλο, και έχει με τα χρόνια επικυρώσει την αντικειμενικότητα των κριτών η οποία έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην εγκαθίδρυση της φήμης των βραβείων για την αμεροληψία και την αξιοπιστία τους.

Οι κριτές μπορούν να επιλέξουν νικητές από τις υποψηφιότητες που έχουν υποβληθεί εγγράφως μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου. Μπορείτε να υποβάλλετε υποψηφιότητες διαδικτυακά στην διεύθυνση www.greekshippingawards.gr. Υποψηφιότητες για τα Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας γίνονται επίσης δεκτές με απλό email ή fax (email: office@greekshippingawards.gr; fax: +30 210 4291196)
Θυμηθείτε να αναγράφετε τους λόγους για τους οποίους ο υποψήφιος που προτείνετε αξίζει να κερδίσει.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Δείπνο για τα Ελληνικά Ναυτιλιακά βραβεία 2018 της Lloyd’s List – Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018

Κατηγορίες Βραβείων

Dry Cargo Company of the Year
Sponsored by Marichem Marigases

Tanker Company of the Year
Sponsored by Bureau Veritas

Passenger Line of the Year
Sponsored by Five Oceans Salvage

Shipbroker of the Year
Sponsored by The Tsakos Group

Shipping Financier of the Year
Sponsored by Tototheo Maritime

Piraeus International Centre Award
Sponsored by S.R.H. Marine Group

Technical Achievement Award
Sponsored by DNV GL

International Personality of the Year
Sponsored by Capital Ship Management Corp.

Ship of the Year
Sponsored by RightShip

Award for Achievement in Education or Training
Sponsored by Panama Ship Registry

Award for Achievement in Safety or Environmental Protection
Sponsored by Lloyd’s Register

The Next Generation Shipping Award
Sponsored by IRI / The Marshall Islands Registry

Lloyd’s List Intelligence Big Data Award
Sponsored by ABS (American Bureau of Shipping)

Lloyd’s List / Propeller Club Lifetime Achievement Award
Sponsored by Cyprus, Department of Merchant Shipping

Greek Shipping Personality of the Year
Sponsored by Eurobank

* Σηματοδοτεί τα βραβεία που δεν αποφασίζονται από τους κριτές

ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ
Seafarer of the Year
Sponsored by Safe Bulkers, Inc.

Greek Shipping Newsmaker of the Year*
Sponsored by ExxonMobil

[ENDS]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έλληνες εφοπλιστές: Επένδυσαν 6,4 δισ. σε πλοία το Α’ εξάμηνο του 2018

 του Νίκου Μπαρδούνια…. Με δυναμικό τρόπο, που «μεταφράζεται» σε επενδύσεις 6,4 δις δολαρίων μόνο για το πρώτο εξάμηνο του 2018, συνεχίζουν οι Έλληνες εφοπλιστές να παραμένουν στην κορυφή της ναυτιλιακής βιομηχανίας. Ειδικότερα οι Έλληνες εφοπλιστές επένδυσαν 4,2 δις δολάρια για την παραγγελία νεότευκτων και 2,2 δις δολάρια για την αγορά[…]

Περισσότερα »

Clarksons : Αύξηση του εμπορίου LNG για το 2018

Του Νίκου Μπαρδούνια…. Αύξηση του παγκόσμιου εμπορίου LNG για το 2018 , κατά 11%, εκτιμάει ο οίκος Clarksons σε έκθεσή του για την πορεία των εμπορικών ροών LNG σε παγκόσμιο επίπεδο. Επίσης, σημειώνεται ότι το βιβλίο παραγγελιών για LNG ανήλθε στα 110 πλοία από τις αρχές έως τα μέσα του[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *