Θεατρική Παράσταση από την Αδελφότητα Κρητών Πειραιά η “Ομόνοια”

Η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», με τη στήριξη του Δήμου Πειραιά, παρουσίασε χθες, στο Δημοτικό Θέατρο, τη θεατρική παράσταση «Μάνα με τους λεβέντες σου και τη μοναχοκόρη», από πολυμελή θεατρική ομάδα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας  του Δήμου Πειραιά  (Ο.Π.Α.Ν.) Σταυρούλα Αντωνάκου, αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους στην «κορωνίδα» του πολιτισμού, όπως είπε,  το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, εξέφρασε τη χαρά της για τη θεατρική παράσταση που παρουσιάζεται από την Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια»,  με τη στήριξη και τη συνεργασία του Δήμου Πειραιά. Υπογράμμισε ότι «Η Ομόνοια» είναι πάντα κοντά σε πρωτοβουλίες και πολιτιστικές δράσεις του Δήμου, αλλά και σε δράσεις για τη νεολαία. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα  την Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», γιατί – όπως είπε – διατηρεί τις παραδόσεις της πατρίδας μας, τιμάει την ιστορία της χώρας και το μεταδίδει στους νέους ανθρώπους. Είναι κάτι το οποίο έχουμε όλοι ανάγκη,  πρόσθεσε. Τέλος, τόνισε ότι η σχέση που έχει χτιστεί ανάμεσα στον Δήμο Πειραιά και την Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» Θεόδωρος Τσόντος, στον χαιρετισμό του, τόνισε ότι «είναι ευχάριστο και ελπιδοφόρο να βλέπεις μικρούς και μεγάλους χορευτές, γονείς και παιδιά, διοίκηση και μέλη να χορεύουν, να τραγουδούν στην ίδια σκηνή και να παίζουν στο ίδιο σανίδι». Ο κ. Τσόντος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, καθώς και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου κ. Νίκο Διαμαντή για την παραχώρηση του Θεάτρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο χρόνος σταμάτησε… 36 χρόνια πριν (update)

Πέρασαν 36 χρόνια. Μια ολόκληρη ζωή. Ούτε αυτή, όμως, δεν είναι ικανή να σβήσει από τη μνήμη τους 21 ήρωες, οι οποίοι την 8η Φεβρουαρίου του 1981, έχασαν τόσο τραγικά τη ζωή τους, για την ΙΔΕΑ που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ… Στο μνημόσυνο, το οποίο τελέστηκε το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, στο μνημείο[…]

Περισσότερα »

“Ημέρες Θάλασσας – Πάμε Πειραιά” 15/4/15 (video)

Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan (see all) Στο Παρίσι το πρώτο Μουσείο Οικονομίας στην Ευρώπη – 20 Αυγούστου 2019 Σε ύφεση η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Χαϊδάρι – 20 Αυγούστου 2019 Π.Ο.Ξ: Ανυπολόγιστη η ζημιά στις τουριστικές επιχειρήσεις της Σαμοθράκης – 20 Αυγούστου 2019

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *