Θεατρική Παράσταση από την Αδελφότητα Κρητών Πειραιά η “Ομόνοια”

Η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», με τη στήριξη του Δήμου Πειραιά, παρουσίασε χθες, στο Δημοτικό Θέατρο, τη θεατρική παράσταση «Μάνα με τους λεβέντες σου και τη μοναχοκόρη», από πολυμελή θεατρική ομάδα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας  του Δήμου Πειραιά  (Ο.Π.Α.Ν.) Σταυρούλα Αντωνάκου, αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους στην «κορωνίδα» του πολιτισμού, όπως είπε,  το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, εξέφρασε τη χαρά της για τη θεατρική παράσταση που παρουσιάζεται από την Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια»,  με τη στήριξη και τη συνεργασία του Δήμου Πειραιά. Υπογράμμισε ότι «Η Ομόνοια» είναι πάντα κοντά σε πρωτοβουλίες και πολιτιστικές δράσεις του Δήμου, αλλά και σε δράσεις για τη νεολαία. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα  την Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», γιατί – όπως είπε – διατηρεί τις παραδόσεις της πατρίδας μας, τιμάει την ιστορία της χώρας και το μεταδίδει στους νέους ανθρώπους. Είναι κάτι το οποίο έχουμε όλοι ανάγκη,  πρόσθεσε. Τέλος, τόνισε ότι η σχέση που έχει χτιστεί ανάμεσα στον Δήμο Πειραιά και την Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» Θεόδωρος Τσόντος, στον χαιρετισμό του, τόνισε ότι «είναι ευχάριστο και ελπιδοφόρο να βλέπεις μικρούς και μεγάλους χορευτές, γονείς και παιδιά, διοίκηση και μέλη να χορεύουν, να τραγουδούν στην ίδια σκηνή και να παίζουν στο ίδιο σανίδι». Ο κ. Τσόντος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, καθώς και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου κ. Νίκο Διαμαντή για την παραχώρηση του Θεάτρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με… πυροσβεστήρα προσπάθησε να σβήσει την ολυμπιακή φλόγα

Η δυσαρέσκεια των Βραζιλιάνων για το ακριβό πανηγύρι των Ολυμπιακών Αγώνων συνεχίζεται Καθώς η ολυμπιακή φλόγα περνούσε μέσα από την πόλη Joinville, ένας νεαρός άνδρας βγήκε από το πλήθος και με πυροσβεστήρα προσπάθησε να την σβήσει. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος αντιδράει ενάντια στο πανηγύρι των Ολυμπιακών Αγώνων[…]

Περισσότερα »

Ο Γιάννης Μώραλης στους αγώνες Κωπηλασίας του Ομίλου Ερετών

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης έδωσε το παρών στους αγώνες Κωπηλασίας που διοργάνωσε σήμερα Κυριακή ο Όμιλος Ερετών με ανοικτή συμμετοχή Σωματείων και Αθλητών, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Φαληρικό όρμο, με ανοικτή συμμετοχή Σωματείων και Αθλητών. Η εκκίνηση δόθηκε στο «Σκαφάκι»  με τερματισμό τη Μαρίνα Ζέας. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *