Θέατρο “Πορεία”… Έκπτωση 50% και η σχολή Θεατρικής Γραφής

Επιμέλεια: Κατερίνα Παπαγεωργίου

Οι θεατρόφιλοι ας σημειώσουν στην ατζέντα τους πως το θέατρο Πορεία “ένα θέατρο για όλους” την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου θα έχει έκπτωση 50% για όλες τις παραστάσεις του, ανεξάρτητα από μέρα και ώρα. Η αγορά των  εισιτηρίων  θα γίνει αποκλειστικα στο ταμείο του θεάτρου.

Τα έργα που επανέρχονται  για δεύτερη σεζόν είναι: “Ο Γιούγκερμαν” από 9 Οκτωβρίου, “Το Ευχαριστημένο” για 13 τελευταίες παραστάσεις και το “Υψωμα 731” για δέκα τελευταίες παραστάσεις. Την Τετάρτη θα ανακοινωθούν επίσης οι νέες παραστάσεις που θα φιλοξενηθούν στο θέατρο Πορεία.

Θανάσης Τριαρίδης-Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης

Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται φέτος που ο  Δημήτρης Τάρλοου  διευθύνει το θέατρο ‘Πορεία”. Από φέτος τον Οκτώβρη, σε συνεργασία με τον συγγραφέα Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη (Λα Πουπέ, Αέρας, Κέικ κ.α) και τον Θανάση Τριαρίδη( Μένγκελε, Lebensraum κ.α.) ξεκινάει την πρώτη ελληνόγλωσση Σχολή Πυροδότησης Θεατρικής Γραφής. Η σχολή που θα λειτουργεί στο θέατρο Πορεία από Οκτώβριο μέχρι  και Ιούνιο κάθε Δευτέρα 4-8μμ. περιλαμβάνει δυο ανεξάρτητους εκπαιδευτικούς ετήσιους κύκλους τον “Κύκλο Γενικής Πυροδότησης” και τον “Κύκλο Εξειδίκευσης” με 15 συμμετέχοντες στον κάθενα και με θέμα όλα τα στάδια της δραματουργικής δημιουργίας.

Ο πρώτος κύκλος απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους χωρίς προηγούμενη εμπειρία στη θεατρική γραφή το αντίθετο συμβαίνει με τον δεύτερο κύκλο. Η εξ αποστάσεως συμμετοχή είναι εφικτή μέσω skype. (κόστος: 1000 ευρώ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρώματα και μουσικές των Χριστουγέννων στον Πειραιά…

Ο Δήμος Πειραιά, «φόρεσε» τα γιορτινά του και παρουσιάζει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων, που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους και θα ψυχαγωγήσει τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης. Σε συνεργασία με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα 90,4 fm» και με την αρωγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα[…]

Περισσότερα »

Μ. Μανουσάκης: Νέα ταινία με ήρωα τον Βασίλη Τσιτσάνη

Της Κατερίνας Παπαγεωργίου… Για μια άγνωστη πλευρά της ζωής του, αλλά και για τα καινούργια επαγγελματικά του σχέδια μίλησε ο γνωστός και δημοφιλής σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης στην Κατερίνα Παπαγεωργίου κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Τριαντάφυλλα με μέλι” στο Κανάλι Ένα. Κύριο μέλημα του όπως τόνισε να καταφέρει να γυρίσει την[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *