Θεοδωρικάκος: Εντός της εβδομάδας οι αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους στη Μάνη

Εντός της εβδομάδας θα δοθούν από το υπουργείο Εσωτερικών οι αποζημιώσεις στους πληγέντες από την πρόσφατη πυρκαγιά στη Μάνη, διαβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός που βρίσκεται στη Μάνη βρίσκεται, από το πρωί της Δευτέρα για να δει από κοντά την έκταση των ζημιών που προκλήθηκαν στην περιοχή σημείωσε ότι ήταν η τρίτη φωτιά μέσα σε 15 ημέρες στον Δήμο Ανατολικής Μάνης και συνεχάρη τον αρχηγό και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας γιατί «έχουν δράσει με αυταπάρνηση και μας έχουν σώσει από χειρότερες ζημιές, από χειρότερα κακά».

Σύμφωνα με τον υπουργό, το κράτος έδρασε οργανωμένα και συντονισμένα, ενώ εξέφρασε ικανοποίηση για το ότι δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές και γιατί «είναι εξαιρετικά περιορισμένες και οι ζημιές σε κατοικίες».

Στη συνέχεια, ο υπουργός Εσωτερικών θα μεταβεί στην Καλαμάτα, όπου θα συμμετέχει σε σύσκεψη με τους δημάρχους της Μεσσηνίας για τα αναπτυξιακά προγράμματα του ΥΠΕΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ν. Μανεσιώτης: Στο τέλος του 2020 η νέα αγορά τροφίμων στον Πειραιά

Tης Κωνσταντίνας Πετούση… Μία σύγχρονη και μοντέρνα αγορά τροφίμων, στο παλιό αμαξοστάσιο των πράσινων λεωφορείων στην πλατεία Ιπποδαμείας, σχεδιάζουν οι φορείς του Πειραιά, η οποία -όπως εκτιμούν- θα αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών αλλά και τουριστών. «Δεν γίνεται μία πόλη-λιμάνι να μην έχει δική της ψαραγορά ή μια αγορά τροφίμων που[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *