Θετικoί οι λοιμωξιολόγοι στο άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων

Θετικoί είναι οι λοιμωξιολόγοι στο άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων όλης της χώρας από την 1η Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης της επιτροπής, οι ειδικοί του υπουργείου Υγείας αποφάσισαν να εισηγηθούν προς την κυβέρνηση τη διά ζώσης επαναλειτουργία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από την 1η Φεβρουαρίου.

Μοναδική εξαίρεση στα παραπάνω θα αποτελέσουν τα λύκεια που βρίσκονται στις «κόκκινες» περιοχές, επειδή θα είναι πολύ υψηλό το ενδεχόμενο της υπερμετάδοσης του κορωνοϊου από την κινητικότητα μαθητών και γονεών.

Με δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος είπε χαρασκτηριστικά: «Υπάρχει εισήγηση από το Υπουργείο Παιδείας για άνοιγμα των Γυμνασίων και Λυκείων την 1η Φεβρουαρίου».

Η συζήτηση για το άνοιγμα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ολοκληρώθηκε μετά  απο δίωρη τηλεδιάσκεψη, μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας και της Επιτροπής του υπουργείου Υγείας.

Το απόγευμα θα ανακοινωθούν επίσημα οι αποφάσεις της Κυβέρνησης από τον υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χίος: Ελαιόδεντρο διεκδικεί βραβείο ομορφιάς

Ένα ελαιόδεντρο από το νησί της μαστίχας διεκδικεί την πρωτιά, αν όχι στο μέγεθος, τουλάχιστον στην ομορφιά. Ο λόγος για την ελιά του Λιβεράνι στην Καλλιμασιά, στα μαστιχοχώρια της νότιας Χίου. Όλα ξεκίνησαν όταν η NASA δημοσίευσε φωτογραφία με μια ελιά στα Χανιά, ύψους 12,5 μέτρων, χαρακτηρίζοντάς την ως την[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *