Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της ύπνωσης

Γράφει η Μαΐρα

Η ύπνωση είναι μια κατάσταση βαθειάς χαλάρωσης που ενώ θα αντιλαμβάνεστε που βρίσκεστε δεν θα σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να εξέλθετε από αυτή την κατάσταση όποια στιγμή θέλετε.

Η ύπνωση ουσιαστικά, προκύπτει όταν σταματάμε να σκεφτόμαστε. Μοιάζει με την αίσθηση που έχουμε πριν μας πάρει ο ύπνος ή με την αίσθηση που έχουμε νωρίς το πρωί, λίγο πριν ξυπνήσουμε εντελώς.

 Στη συνεδρία, ο εξειδικευμένος θεραπευτής θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ο εξειδικευμένος θεραπευτής θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε στο σημείο που ο εγκέφαλος παράγει κύματα «Α» και «Δ». ΜΕ αυτό τον τρόπο αποκτά πρόσβαση στο υποσυνείδητο σας κατανοώντας το γιατί και το πως συνέβησαν κάποια σημαντικά γεγονότα στην ζωή μας. Παρελθόν-παρών. Παράλληλα θα κατανοήσετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε και πως θα το πετύχετε.

πηγή: maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Summer tips… Τα 6+1 μυστικά του καλοκαιριού (3)

Πριν βγείτε από το σπίτι, ξενοδοχείο, αντίσκηνο, studio, τροχόσπιτο… αφιερώστε λίγα δευτερόλεπτα για να απλώσετε το αντιηλιακό σας και να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας. Για μέγιστη προστασία επιλέξτε επιπλέον αντηλιακή κρέμα προσώπου. Αν αθλείστε μέσα στο νερό, επιλέξετε κατάλληλη αντηλιακή προστασία. Αναζητήστε αντηλιακά προϊόντα ανθεκτικά στο νερό, τον ιδρώτα και[…]

Περισσότερα »

Που βασίζεται η Κινέζική Αστρολογία;

Γράφει η Μαΐρα… Η Σελήνη έχει 4 σταθερές διαδοχικές φάσεις:  Νέα Σελήνη, Πρώτο Τέταρτο, Πανσέληνος, Τρία Τέταρτα, Νεα Σελήνη.  Ο κύκλος συμπληρώνεται κατά προσέγγιση σε 29 ημέρες, 12 ώρες και 44 λεπτά.  Εάν ο χρόνος περιστροφής της Σελήνης γύρω από την γη ήταν ακέραιος, τότε θα ήταν η αρτιότερη αστρονομική[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *