Την αποποίηση της εκλογής της ως Δημ. Σύμβουλος ανακοίνωσε η Νόνη Δούνια

Την αποποίηση της εκλογής της ως Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» υπέβαλε με επιστολή της προς στον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, η Νόνη Δούνια, εξαιτίας της εκλογής της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ως Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

Η κ. Δούνια έθεσε επίσης στον Δήμαρχο την παραίτησή της από μέλος του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν.

Στη θέση της κ. Δούνια θα ορκιστεί Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά, η πρώτη αναπληρωματική από τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», σύμφωνα με την ανακήρυξη των αποτελεσμάτων των Δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019, κα Ασπασία (Σίσσυ) Αλιγιζάκη.

H κυρία Αλιγιζάκη είναι καθηγήτρια, διδάκτωρ στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και Δικηγόρος Πειραιά. Έχει ασχοληθεί με τα κοινά από τα φοιτητικά της χρόνια και έχει διατελέσει για πολλά χρόνια δημοτική σύμβουλος καθώς και αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο Δήμο Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ την κα Δούνια, η οποία συμμετείχε στην προσπάθεια μας με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Μαΐου, αλλά και για την αρωγή της τα τελευταία χρόνια στα θέματα του Δήμου Πειραιά και στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΝ. Της εύχομαι καλή επιτυχία και να έχει μια καλή θητεία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Είναι μια πολύ δραστήρια και αξιόλογη γυναίκα και πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή συνεργασία με τη νέα της ιδιότητα, ως Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων για το καλό της πόλης μας».

Η Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων κα Νόνη Δούνια δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του Πειραιά Νικητή, καθώς και όλους τους Πειραιώτες που με τίμησαν με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Θεωρώ υποχρέωση μου, από τη στιγμή που εξελέγην στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων που προκύπτουν από αυτό, να αποποιηθώ την εκλογή μου, έτσι ώστε μια εκλεκτή συνάδελφος, να αναλάβει τη θέση μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά. Θα βρίσκομαι δίπλα στον Δήμαρχο και στον Δήμο προκειμένου η πόλη μας να γίνει αυτό που της αξίζει και που όλοι επιθυμούμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το “Λιμάνι της Αγωνίας” συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας

Η Ομάδα Πολιτισμού του Λιμανιού της Αγωνίας – που έχει υπερ15ετή διαρκή παρουσία στα κοινά του Πειραιά – συμμετέχει στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του φετινού διοργανωτή Δήμου Πειραιά προς τους φορείς πολιτισμού της πόλης. Η συμμετοχή στις εορταστικές εκδηλώσεις έχει τριπλό στόχο: – Η συμβολή[…]

Περισσότερα »

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπ. Οικονομικών από τον Αθήνα 9.84

Δυναμική, μαχητική συγκεντρωση πραγματοποιούν αυτή την στιγμή μπροστά στο υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης οι 120 εργαζόμενοι, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι του ραδιοφωνικού σταθμού του δήμου Αθηναίων 9.84, κατά της κυβέρνησης και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, για το «χαράτσι» που επέβαλλε στον σταθμό, ύψους 5.5 εκατομμυρίων ευρώ, αναδρομικά[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *