Την Τετάρτη 26 Ιουνίου η Σεμίνα Διγενή στο Κανάλι Ένα 90,4

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου,  το «κίτρινο υποβρύχιο» της Σεμίνας Διγενή … αναδύεται στο λιμάνι του Πειραιά και στο Κανάλι Ένα 90,4!

Η αγαπημένη Ελληνίδα δημοσιογράφος, καλεσμένη του Παναγιώτη Φύτρα, στην εκπομπή «Μια θάλασσα τραγούδια», που μεταδίδεται καθημερινά 15.00-17.00 , μιλάει για το ομώνυμο αυτόβιογραφικό best- seller της, και εξομολογείται για πρώτη φορά, άγνωστα περιστατικά από την καριέρα της στην τηλεόραση, ενώ δεν παραλείπει να αποκαλύψει γεγονότα που την σημάδεψαν!

Ακόμα, εξηγεί τον λόγο για τον οποίο κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του Κ.Κ.Ε, στην Α’  Πειραιά και απαντά ζωντανά στις ερωτήσεις των ακροατών!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ειδικές προσφορές από το Εθνικό Θέατρο για το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει για πέμπτη χρονιά τη δράση «Πάμε Επίδαυρο», που αφορά σε ειδικά πακέτα προσφορών για την παρακολούθηση των παραστάσεών του στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς.

Περισσότερα »

Η Φωτεινή Δάρρα στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Η Φωτεινή Δάρρα τραγουδά για την «Παγκόσμια μέρα κατά των Ναρκωτικών» και το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ στο Βεάκειο Πειραιά. Την Δευτέρα 26 Ιουνίου, «Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών», η Φωτεινή Δάρρα ενώνει την μελωδική φωνή της στον αγώνα ενάντια στα ναρκωτικά και σε κάθε μορφή εξάρτησης σε μια μοναδική συναυλία! Ένα Πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για τη βραδιά, με αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια  πάντα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *