Την τιμητική της έχει η Αθήνα στη βρετανική εφημερίδα Telegraph

Την τιμητική της έχει η Αθήνα στη βρετανική εφημερίδα Telegraph, η οποία σε άρθρο της παροτρύνει όλους όσοι αναζητούν μία τελευταία «έκρηξη ζεστασιάς» να την επισκεφτούν, πριν ο χειμώνας ρίξει το πέπλο του στην Ελλάδα.

Κάνοντας εκτενή αναφορά στην καλοκαιρία των ημερών η εφημερίδα τονίζει ότι ουσιαστικά το καλοκαίρι είναι «παρών» στην πρωτεύουσα με θερμοκρασίες άνω των 20 βαθμών Κελσίου. Σε αυτό το πλαίσιο προτείνει στους αναγνώστες βόλτες στην Πλατεία Συντάγματος αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Μοναστηριακίου.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη συμβουλεύσει τους αναγνώστες να επισκεφτούν το Μουσείο της Ακρόπολης, το «ιδιαίτερο στοιχείο» της Αθήνας, που στεφανώνεται από τον «μεγαλοπρεπέστερο» ναό του 5ου αιώνα π.Χ., τον Παρθενώνα, καθώς και από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Τέλος, το άρθρο συνιστά επισκέψεις σε συγκεκριμένα καταστήματα, εστιατόρια, παρέχοντας ακριβείς πληροφορίες για τη μεταφορά σε αυτά.

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπέρ ΕΟΠΥΥ, ΟΑΕΔ και ΕΤΕΑΕΠ ποσοστό 2% από τα έσοδα του ΕΦΚΑ

Ποσοστό αποζημίωσης 2% επί του συνόλου των εσόδων που εισπράττει ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) θα παρακρατείται από τον Φορέα, από την 1η Ιανουαρίου και μετά. Όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας, από 1/1/2017 θεσπίζεται ποσοστό αποζημίωσης 2% επί του συνόλου από τον ΕΦΚΑ εισπραττομένων εσόδων υπέρ του[…]

Περισσότερα »

Ο λόγος που δεν άνοιξαν τα διόδια για τους εκλογείς

Αίτημα για την ελεύθερη διέλευση των ψηφοφόρων από τους σταθμούς διοδίων, λόγω των εκλογών, είχε διατυπώσει η κυβέρνηση προς τις εταιρείες των αυτοκινητοδρόμων και της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, το οποίο όμως -όπως γνωστοποιεί- δεν έγινε δεκτό.  «Οι εν λόγω εταιρείες με απαντητικές επιστολές τους διατύπωσαν την άρνησή τους,  με[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *