Την Βιβλιοθήκη της ΕΣΗΕΑ θα εγκαινιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Tην πλήρως ανακαινισμένη Βιβλιοθήκη της ΕΣΗΕΑ θα εγκαινιάσει την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Μιλώντας στο Κανάλι Ένα και τον Θοδωρή Ασβεστόπουλο, η β΄ αντιπρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Αριάδνη Αγάτσα, ανέφερε ότι η Βιβλιοθήκη ήταν πρωτόλειο έργο και όραμα του διακεκριμένου δημοσιογράφου της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» Παναγιώτη Πατρίκιου.

Η ανακαίνιση της Βιβλιοθήκης δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την γενναιόδωρη προσφορά των Ελένη Καρκαζή – Πουρνάρα και Νίκου Πουρνάρα, τέκνων του πρώην Προέδρου της Ενώσεως Δημήτρη Πουρνάρα. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως, κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων, θα απονείμει στους δωρητές το ανώτερο εύσημο της ΕΣΗΕΑ, τον αργυρό Ξενοφώντα, ενώ η Βιβλιοθήκη της Ενώσεως, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς αυτής, θα φέρει πλέον το όνομα του πρώην Προέδρου.

Οι δηλώσεις της β΄ αντιπροέδρου της ΕΣΗΕΑ Αριάδνης Αγάτσα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Κιμούλης: «Δεν σχολιάζω φήμες τις οποίες ούτε επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω»

«Δεν σχολιάζω φήμες, τις οποίες ούτε επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιώργος Κιμούλης σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν στο «τιμόνι» του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δηλαδή στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΚΠΙΣΝ. Σημειώνεται ότι, σε λιγότερο από έναν μήνα, θα ολοκληρωθεί η παράδοση του[…]

Περισσότερα »

Η Σάσκια Νοορτ γράφει για τις… “Λυκοφιλίες”

Της Κατερίνας Παπαγεωργίου… Στην χώρα των γιάπηδων δεν είναι όλα ονειρικά πλασμένα, τουλάχιστον όσον αφορά στους ήρωες του συγκεκριμένου μυθιστορήματος που στην πατρίδα της συγγραφέως-δημοσιογραφου, την Ολλανδία έχει χαρακτηριστεί από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων υποψήφιο για το βραβείο “Χρυσή Θηλειά” ! Κεντρικά πρόσωπα του έργου μια κοσμοπολίτη[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *