Την Βιβλιοθήκη της ΕΣΗΕΑ θα εγκαινιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Tην πλήρως ανακαινισμένη Βιβλιοθήκη της ΕΣΗΕΑ θα εγκαινιάσει την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Μιλώντας στο Κανάλι Ένα και τον Θοδωρή Ασβεστόπουλο, η β΄ αντιπρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Αριάδνη Αγάτσα, ανέφερε ότι η Βιβλιοθήκη ήταν πρωτόλειο έργο και όραμα του διακεκριμένου δημοσιογράφου της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» Παναγιώτη Πατρίκιου.

Η ανακαίνιση της Βιβλιοθήκης δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την γενναιόδωρη προσφορά των Ελένη Καρκαζή – Πουρνάρα και Νίκου Πουρνάρα, τέκνων του πρώην Προέδρου της Ενώσεως Δημήτρη Πουρνάρα. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως, κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων, θα απονείμει στους δωρητές το ανώτερο εύσημο της ΕΣΗΕΑ, τον αργυρό Ξενοφώντα, ενώ η Βιβλιοθήκη της Ενώσεως, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς αυτής, θα φέρει πλέον το όνομα του πρώην Προέδρου.

Οι δηλώσεις της β΄ αντιπροέδρου της ΕΣΗΕΑ Αριάδνης Αγάτσα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σινεμά: Το “Star Wars” εκθρόνισε το “Avatar”

Η ταινία “Star Wars: The Force Awakens” έσπασε τα ρεκόρ όλων των εποχών ξεπερνώντας το όριο των 800 εκατομμυρίων δολαρίων σε εισπράξεις στις ΗΠΑ και ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ των 760,5 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε καταγράψει η ταινία “Avatar” (2009). Η ταινία έχει φθάσει το 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια εισπράξεων παγκοσμίως[…]

Περισσότερα »

H σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος

Ανακοινώθηκε και δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, με τριετή θητεία (2016-2019) Άρης  Στυλιανού,  Επίκουρος Καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος. Δημοσθένης Δώδος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Αντιπρόεδρος. Ακρίτας Καϊδατζής, Επίκουρος Καθηγητής[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *