Την Βιβλιοθήκη της ΕΣΗΕΑ θα εγκαινιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Tην πλήρως ανακαινισμένη Βιβλιοθήκη της ΕΣΗΕΑ θα εγκαινιάσει την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Μιλώντας στο Κανάλι Ένα και τον Θοδωρή Ασβεστόπουλο, η β΄ αντιπρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Αριάδνη Αγάτσα, ανέφερε ότι η Βιβλιοθήκη ήταν πρωτόλειο έργο και όραμα του διακεκριμένου δημοσιογράφου της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» Παναγιώτη Πατρίκιου.

Η ανακαίνιση της Βιβλιοθήκης δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την γενναιόδωρη προσφορά των Ελένη Καρκαζή – Πουρνάρα και Νίκου Πουρνάρα, τέκνων του πρώην Προέδρου της Ενώσεως Δημήτρη Πουρνάρα. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως, κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων, θα απονείμει στους δωρητές το ανώτερο εύσημο της ΕΣΗΕΑ, τον αργυρό Ξενοφώντα, ενώ η Βιβλιοθήκη της Ενώσεως, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς αυτής, θα φέρει πλέον το όνομα του πρώην Προέδρου.

Οι δηλώσεις της β΄ αντιπροέδρου της ΕΣΗΕΑ Αριάδνης Αγάτσα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διασημότητες: Όπως οι… ίδιοι μου είπαν

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου Λόλα Νταϊφά: Παιχνίδια της μοίρας Μια μέρα, όταν ήμουν παιδί, πέρασε κάποιος βιαστικά μ΄ ένα αυτοκίνητο και πέταξε στον κήπο του σπιτιού μας πολλά πολλά δολάρια! Εκστασιασμένη τα μάζεψα και έτρεξα να τα δείξω στον  παππού μου. Εκείνος τα κοίταξε και μου είπε με χαμόγελο: “Πάρτα χρυσό[…]

Περισσότερα »

Οι Εκδηλώσεις της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Πειραιά “ἑφτά”

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Πειραιά “ ἑφτά” είναι μια ομάδα Πειραιωτών που η οποία, με κέντρο τον Πειραιά και γνώμονα το συλλογικό συμφέρον οργανώνει πρόγραμμα δράσεων στους τομείς του πολιτισμού, της επιστήμης, του αθλητισμού και του ανθρωπισμού, καθώς ενεργοποιεί και αναδεικνύει τον ρόλο του πολίτη. Οι εκδηλώσεις της Κοινωνικής Συνεταιριστικής[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *