Τις καθυστερήσεις σε μετρό-τραμ έθεσε ο Γ. Μώραλης στον Υφυπ. Μεταφορών

Με τον νέο Υφυπουργό Υποδομών & Μεταφορών  Γιάννη Κεφαλογιάννη συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο Υπουργείο.

Ο κ. Μώραλης έθεσε στον κ. Κεφαλογιάννη, σε συνέχεια επιστολής που είχε στείλει ο κ. Δήμαρχος, το θέμα των καθυστερήσεων στα έργα του μετρό και του τραμ.

Επίσης, έθεσε το θέμα της υπογειοποίησης των γραμμών του ΗΣΑΠ, καθώς και το θέμα της αναδιοργάνωσης των δρομολογίων  του ΟΑΣΑ.

Ο Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης ανέφερε ότι είναι ενήμερος για τις καθυστερήσεις των έργων, ότι θα είναι από τα πρώτα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί η νέα Διοίκηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα επισκεφθεί τον Πειραιά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

N. Μπελαβίλας: Πρόταση ανάπτυξης τοπικού σχεδίου για τα ΑΜΕΑ

Εμποδιζόμενοι συνδημότες μας, άνθρωποι με στερήσεις, σωματικές, νοητικές. Είναι όλος αυτός ο κόσμος τον οποίο ονομάζουμε Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ). Δεν είναι μόνο οι ίδιοι, αλλά και οι οικογένειές τους

Περισσότερα »

Δ. Σαλαμίνας: Δημοψήφισμα για την υποθαλάσσια σύζευξη με το Πέραμα

Της Γιώτας Φλώρου… Τη διένεργεια άτυπου τοπικού δημοψηφίσματος στις 20 Μαρτίου σχετικά με το έργο της υποθαλάσσιας σύζευξης μεταξύ Σαλαμίνας – Περάματος αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο της Σαλαμίνας, μετά από πρόταση της δημάρχου Ισιδώρας Νάννου. «Η δημοτική αρχή αποφάσισε να δώσει την δυνατότητα στον κόσμο να εκφραστεί για ένα έργο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *