Τις καθυστερήσεις σε μετρό-τραμ έθεσε ο Γ. Μώραλης στον Υφυπ. Μεταφορών

Με τον νέο Υφυπουργό Υποδομών & Μεταφορών  Γιάννη Κεφαλογιάννη συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο Υπουργείο.

Ο κ. Μώραλης έθεσε στον κ. Κεφαλογιάννη, σε συνέχεια επιστολής που είχε στείλει ο κ. Δήμαρχος, το θέμα των καθυστερήσεων στα έργα του μετρό και του τραμ.

Επίσης, έθεσε το θέμα της υπογειοποίησης των γραμμών του ΗΣΑΠ, καθώς και το θέμα της αναδιοργάνωσης των δρομολογίων  του ΟΑΣΑ.

Ο Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης ανέφερε ότι είναι ενήμερος για τις καθυστερήσεις των έργων, ότι θα είναι από τα πρώτα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί η νέα Διοίκηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα επισκεφθεί τον Πειραιά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Π. Αττικής: Αξιολόγηση προτάσεων για την ανάπλαση των Λιπασμάτων

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αξιολόγηση των προτάσεων που κατατέθηκαν στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Ιδεών που διοργάνωσε η Π. Αττικής για την ανάπλαση των 640 στρεμμάτων της πρώην λιμενο – βιομηχανικής περιοχής των Λιπασμάτων Δραπετσώνας. Ήδη η επταμελής Κριτική Επιτροπή, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γ. Γαβρίλης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *