Το Κανάλι Ένα 90,4 FM κοντά στους δημότες και μέσω Viber!

Από την Τρίτη η Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά αποκτά επίσημη κοινότητα (verified community) στο #Viber.

Σκοπός της, η άμεση και έγκυρη ενημέρωση των δημοτών για θέματα της πόλης, καθώς και η προσέγγιση νεότερων σε ηλικία Πειραιωτών που χρησιμοποιούν λιγότερο τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης και πολύ περισσότερο τις νέες ψηφιακές πλατφόρμες.

Το όραμα της νέας Διοίκησης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ιστορικού ραδιοφωνικού σταθμού υλοποιείται σταδιακά και με μεγάλη προσοχή.

Η ανάπτυξη, η χρήση και η συμμετοχή του Καναλιού Ένα στα νέα ψηφιακά μέσα αποτελεί άλλωστε μονόδρομο, αφού μόνο έτσι θα μπορέσει να συνεχίσει να υπηρετεί πλήρως τους βασικούς του ιδρυτικούς σκοπούς, ήτοι την ενημέρωση, την επιμόρφωση, την ψυχαγωγία των δημοτών, αλλά και την ενθάρρυνση τους για περισσότερη συμμετοχή στα κοινά. Ειδικά το τελευταίο, επιτυγχάνεται ιδανικά μέσα από την έντονη διαδραστικότητα που προσφέρουν τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα.

Με την φιλοδοξία, το νέο αυτό ψηφιακό εργαλείο να φτάσει σταδιακά στα χέρια όλων των δημοτών του Πειραιά και να καταστεί ΧΡΗΣΙΜΟ στην πραγματική κοινότητα…

Γίνε μέλος εδώ: https://bit.ly/2X3ouNK

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αβραμίδης:Ο ρόλος μας είναι να υπηρετούμε τον δημότη, να είμαστε δίπλα στον πολίτη.

Στα πλαίσια της παρουσίασης των ιστορικών ραδιοφώνων της πόλης το ogdoo.gr πήρε συνέντευξη από τον Παναγιώτη Αβραμίδη, πρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοφώνου του Πειραιά «Κανάλι Ένα 90,4». Το «Κανάλι Ένα 90,4» είναι ένα ιστορικό ραδιόφωνο από τα πρώτα που δημιουργήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 1980 (13 Μαΐου 1987). Ξεπέρασε εφέτος[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *