Το Κανάλι Ένα 90,4 FM κοντά στους δημότες και μέσω Viber!

Από την Τρίτη η Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά αποκτά επίσημη κοινότητα (verified community) στο #Viber.

Σκοπός της, η άμεση και έγκυρη ενημέρωση των δημοτών για θέματα της πόλης, καθώς και η προσέγγιση νεότερων σε ηλικία Πειραιωτών που χρησιμοποιούν λιγότερο τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης και πολύ περισσότερο τις νέες ψηφιακές πλατφόρμες.

Το όραμα της νέας Διοίκησης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ιστορικού ραδιοφωνικού σταθμού υλοποιείται σταδιακά και με μεγάλη προσοχή.

Η ανάπτυξη, η χρήση και η συμμετοχή του Καναλιού Ένα στα νέα ψηφιακά μέσα αποτελεί άλλωστε μονόδρομο, αφού μόνο έτσι θα μπορέσει να συνεχίσει να υπηρετεί πλήρως τους βασικούς του ιδρυτικούς σκοπούς, ήτοι την ενημέρωση, την επιμόρφωση, την ψυχαγωγία των δημοτών, αλλά και την ενθάρρυνση τους για περισσότερη συμμετοχή στα κοινά. Ειδικά το τελευταίο, επιτυγχάνεται ιδανικά μέσα από την έντονη διαδραστικότητα που προσφέρουν τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα.

Με την φιλοδοξία, το νέο αυτό ψηφιακό εργαλείο να φτάσει σταδιακά στα χέρια όλων των δημοτών του Πειραιά και να καταστεί ΧΡΗΣΙΜΟ στην πραγματική κοινότητα…

Γίνε μέλος εδώ: https://bit.ly/2X3ouNK

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 28/02/2017

Πειραιάς, 28/02/2017 Αριθ. Πρωτ : 145 ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Έχοντας υπόψη: 1.Τις διατάξεις του N.3463/2006 (ΦΕΚ 114/8.6.2006 τεύχος Α’) «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων». 2.Τις διατάξεις του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/07.06.2010 τεύχος Α’) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης» 3.Την με αριθμό 458 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *