«Το ΚΚΕ ποτέ δεν έχει επικεντρώσει στο πρόσωπο που κάθε φορά προτείνεται για ΠτΔ»

«Το ΚΚΕ ποτέ δεν έχει επικεντρώσει -ούτε τώρα επικεντρώνει- στο πρόσωπο το οποίο κάθε φορά προτείνεται να εκλεγεί ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας», αναφέρει, σε σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, με αφορμή την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου ως νέα ΠτΔ.
«Τον θεσμό της Προεδρίας της Δημοκρατίας τον κρίνει αποκλειστικά με βάση το ρόλο και τις αρμοδιότητες του θεσμού, που είναι αυτές του θεματοφύλακα της κυρίαρχης πολιτικής και της επικύρωσης των αντιλαϊκών κατευθύνσεων της εκάστοτε κυβέρνησης.
Το ίδιο θα κάνει και τώρα, με την πρόταση του πρωθυπουργού για την υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας», επισημαίνει χαρακτηριστικά το ΚΚΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς έφταναν στο Μαξίμου οι βαλίτσες με τα χρήματα επί ημερών Σαμαρά

• Βαλίτσα τύπου τρόλεϊ με μωβ, πράσινα και κίτρινα χαρτονομίσματα φέρεται να έλαβε από τον Φρουζή ο Σαμαράς στο Μαξίμου το 2013 • Σκοπός της Novartis ήταν να “δεσμεύσει δια της καταβολής δώρων τους Σαμαρά-Στουρνάρα-Γεωργιάδη- και δοικητή του ΕΟΠΥΥ για απόκτηση επιρροής” • Η Novartis είχε απευθείας επαφές μέχρι και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *