Το μεταναστευτικό στο επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη – Σχοινά

Συζήτηση για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και τα αποτελέσματά τους για τη χώρα μας, είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντησή του, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά.

Όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν οι ευρωπαϊκές πολιτικές και τρέχουσες εξελίξεις για ποικίλα εν εξελίξει ζητήματα, με ιδιαίτερη έμφαση στην ευρωπαϊκή πολιτική για το προσφυγικό – μεταναστευτικό.

Ο κ. Σχοινάς ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις προετοιμασίες της Επιτροπής αναφορικά με την παρουσίαση του νέου ευρωπαϊκού συμφώνου για το άσυλο και τη μετανάστευση, βασικό στοιχείο του οποίου θα είναι ο επιμερισμός των βαρών σε όλα τα κράτη-μέλη.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκείνος και η… τέχνη

Του Νίκου Μπουρσινού*… Αντιγράφω από το Δελτίο Τύπου της «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» του Θάνου Τζήμερου: “Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ζητάει και παίρνει από το κράτος (Κεντρική κυβέρνηση + Περιφέρεια + Δήμος Πειραιά ) 3.200.000

Περισσότερα »

Γρ. Λιωνής: Τα Βαλκάνια φλέγονται και εμείς συζητάμε για σκάνδαλα

Ενώ η περιοχή των Βαλκανίων αναφλέγεται, έρχονται στην επιφάνεια διάφορα σκάνδαλα ώστε να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη, δήλωσε στο Κανάλι Ένα ο επικεφαλής του τμήματος οικονομικών της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ Γρηγόρης Λιωνής.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *