Το νέο προεδρείο του Ερυθρού Σταυρού Πειραιά συνάντησε ο Γιάννης Μώραλης

Με τη νέα Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού  Τμήματος Πειραιά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Νικολέτα Σίμου και τα μέλη του, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του στο Δημαρχείο Πειραιά, ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης.

Κατά τη συνάντηση συζήτησαν το θέμα της στέγασης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς  και θέματα που αφορούν στην ενίσχυση της συνεργασίας τους.

Ο κ. Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε:

«Συναντήθηκα με την Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κα Σίμου και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Δήμος τους παραχωρεί, εδώ και πολλά χρόνια, χώρο στον Πύργο του Πειραιά. Γνωρίζουν ότι υπάρχει πλέον διαγωνισμός για την αξιοποίηση του Πύργου και είναι εύλογο να αγωνιούν σε ποιο χώρο θα  στεγαστεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Συζητήσαμε λοιπόν το θέμα της στέγασης για να δούμε τι προοπτικές υπάρχουν, προκειμένου να βρούμε την κατάλληλη  λύση. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι ένας σημαντικός φορέας για όλη την Ελλάδα και  για την πόλη.

Επιπλέον, συζητήσαμε θέματα κατάρτισης των εργαζομένων του Δήμου, για πρώτες βοήθειες, στα ΚΕΠ ή σε άλλες υπηρεσίες. Έχουμε όλα αυτά τα χρόνια, μια θετική και  παραγωγική συνεργασία και θα συνεχίσουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετακομίζουν τα Δικαστήρια Πειραιά

Την παραχώρηση της χρήσης του κτιρίου της πρώην «Ραλλείου Σχολής», για την μετεγκατάσταση των Δικαστηρίων Πειραιά, αποδέχτηκε το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων (ΤΑΧΔΙΚ). Η απόφαση ελήφθη κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ οι επιμέρους όροι της παραχώρησης θα συμφωνηθούν μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών.  «Η εν[…]

Περισσότερα »

Δ. Πειραιά: Ψήφισμα για ΠΝΠ και αποθεματικά των ΟΤΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά κατά τη έκτακτη συνεδρίαση την Τετάρτη, ενέκρινε κατά πλειοψηφία ψήφισμα για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά είναι το εξής: «Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 22-4-2015 και ώρα 17:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο (Πλατεία Κοραή) για να[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *