Το νέο προεδρείο του Ερυθρού Σταυρού Πειραιά συνάντησε ο Γιάννης Μώραλης

Με τη νέα Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού  Τμήματος Πειραιά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Νικολέτα Σίμου και τα μέλη του, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του στο Δημαρχείο Πειραιά, ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης.

Κατά τη συνάντηση συζήτησαν το θέμα της στέγασης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, καθώς  και θέματα που αφορούν στην ενίσχυση της συνεργασίας τους.

Ο κ. Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε:

«Συναντήθηκα με την Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κα Σίμου και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Δήμος τους παραχωρεί, εδώ και πολλά χρόνια, χώρο στον Πύργο του Πειραιά. Γνωρίζουν ότι υπάρχει πλέον διαγωνισμός για την αξιοποίηση του Πύργου και είναι εύλογο να αγωνιούν σε ποιο χώρο θα  στεγαστεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Συζητήσαμε λοιπόν το θέμα της στέγασης για να δούμε τι προοπτικές υπάρχουν, προκειμένου να βρούμε την κατάλληλη  λύση. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι ένας σημαντικός φορέας για όλη την Ελλάδα και  για την πόλη.

Επιπλέον, συζητήσαμε θέματα κατάρτισης των εργαζομένων του Δήμου, για πρώτες βοήθειες, στα ΚΕΠ ή σε άλλες υπηρεσίες. Έχουμε όλα αυτά τα χρόνια, μια θετική και  παραγωγική συνεργασία και θα συνεχίσουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μείωση 4% των ανταποδοτικών για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Σημαντική μείωση των δημοτικών τελών ανακοίνωσε η Δημοτική Αρχή Μώραλη στον Πειραιά. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Μελάς, εισηγήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μείωση δημοτικών τελών 4% για το 2019 που εγκρίθηκαν από το Δημοτικό συμβούλιο Πειραιά . Είναι η τρίτη κατά σειρά μείωση στην οποία προέβη η Δημοτική[…]

Περισσότερα »

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στις γειτονιές του Πειραιά

Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα ακουστούν σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά. Η Φιλαρμονική του Δήμου με γιορτινή διάθεση, θα παρουσιάσει ένα εορταστικό μουσικό πρόγραμμα για όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της πόλης έτσι ώστε να μπουν οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες του Πειραιά στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Το πρόγραμμα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *