Το περιοδικό δρόμου «σχεδία» και στα βιβλιοπωλεία

Το ελληνικό περιοδικό δρόμου «σχεδία» διατίθεται -πλέον για το μήνα Μάιο- και στα βιβλιοπωλεία συγκεκριμένα:

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ~ POLITEIA BOOKSTORE

Βιβλιοπωλείο Books Plus – Books Plus Bookstore
Εκδοτικός Οίκος: “βιβλιοπωλείον της ΕΣΤΙΑΣ” στο κέντρο της Αθήνας,

Sporos στην Κηφισιά και

IANOS στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

“Το να μπορούν να μας βρίσκουν οι αναγνώστες και σε βιβλιοπωλεία ήταν κάτι που είχαμε δρομολογήσει εδώ και καιρό, αλλά επισπεύσαμε, λόγω της αναστολής κυκλοφορίας της «σχεδίας» στους δρόμους, τόσο για να είμαστε παρόντες και να μη λείψουμε από κανέναν φίλο και υποστηρικτή μας όσο και, φυσικά, για να διαφυλαχθεί το εισόδημα των πωλητών του περιοδικού.

Από την αρχή που κυκλοφορήσαμε στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, έχουμε λάβει εκατοντάδες αιτήματα για το πότε η «σχεδία» μας θα ανοίξει τα πανιά της και για άλλες πόλεις της χώρας μας. Είναι και μέσω βιβλιοπωλείων, που, πολύ σύντομα, το ελληνικό περιοδικό δρόμου θα κυκλοφορεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας” τονίζει σε ανακοινωσή της η διοίκηση του περιοδικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε συνεχόμενες στάσεις εργασίας οι ηθοποιοί του KBΘΕ

Σε συνεχόμενες στάσεις εργασίας προχωρούν από τις 27 Μαρτίου οι ηθοποιοί του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος διεκδικώντας άμεση καταβολή των δεδουλευμένων για τους δύο τελευταίους μήνες. Παράλληλα επιδιώκουν συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού, Νίκο Ξυδάκη, προκειμένου να αποσπάσουν δέσμευση για την οριστική επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του ΚΘΒΕ .

Περισσότερα »

Οι Nouvelle Vague παραμονή Χριστουγέννων στο FUZZ CLUB

Οι Nouvelle Vague, μία από τις πλέον αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού, επιστρέφουν στην Ελλάδα για μία μαγική Χριστουγεννιάτικη βραδιά, στην Αθήνα, την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, στο Fuzz Live Music. Club (Αθήνα)! Οι Nouvelle Vague αγγίζουν ορισμένες, σε πολλές περιπτώσεις, διαχρονικές συνθέσεις με ανεμελιά και αθωότητα. Δεν αναζητούν την τέλεια[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *