Το περιοδικό δρόμου «σχεδία» και στα βιβλιοπωλεία

Το ελληνικό περιοδικό δρόμου «σχεδία» διατίθεται -πλέον για το μήνα Μάιο- και στα βιβλιοπωλεία συγκεκριμένα:

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ~ POLITEIA BOOKSTORE

Βιβλιοπωλείο Books Plus – Books Plus Bookstore
Εκδοτικός Οίκος: “βιβλιοπωλείον της ΕΣΤΙΑΣ” στο κέντρο της Αθήνας,

Sporos στην Κηφισιά και

IANOS στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

“Το να μπορούν να μας βρίσκουν οι αναγνώστες και σε βιβλιοπωλεία ήταν κάτι που είχαμε δρομολογήσει εδώ και καιρό, αλλά επισπεύσαμε, λόγω της αναστολής κυκλοφορίας της «σχεδίας» στους δρόμους, τόσο για να είμαστε παρόντες και να μη λείψουμε από κανέναν φίλο και υποστηρικτή μας όσο και, φυσικά, για να διαφυλαχθεί το εισόδημα των πωλητών του περιοδικού.

Από την αρχή που κυκλοφορήσαμε στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, έχουμε λάβει εκατοντάδες αιτήματα για το πότε η «σχεδία» μας θα ανοίξει τα πανιά της και για άλλες πόλεις της χώρας μας. Είναι και μέσω βιβλιοπωλείων, που, πολύ σύντομα, το ελληνικό περιοδικό δρόμου θα κυκλοφορεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας” τονίζει σε ανακοινωσή της η διοίκηση του περιοδικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Blasted – Eρείπια” με τη Λένα Παπαληγούρα στο Θέατρο Πορεία

Ας ηχήσει η καμπάνα που ακόμα ηχεί… Η τελειότης τελείως απατηλή Στα πάντα υπάρχει μια ρωγμή Ρωγμή που αφήνει φως να μπει Leonard Cohen, “Anthem”, απόδοση: Δημήτρης Τάρλοου Δύο εκ πρώτης όψεως αταίριαστοι άνθρωποι, συναντιούνται σε ένα πολυτελές και απρόσωπο ξενοδοχείο της κεντρικής Αγγλίας. Ένα φαινομενικά ρομαντικό τετ α τετ,[…]

Περισσότερα »

GalleryArt Πρίσμα: Ατομική έκθεση ζωγραφικής της Μάγδας Αποστόλου

Η GalleryArt Πρίσμα εγκαινιάζει τηνΠαρασκευή 2 Μαρτίου στις 20.00 την ατομική έκθεση της ΜΑΓΔΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. ”Τοπία του Ασυνείδητου”… Διαχρονικό θέμα από  τις απαρχές της ζωγραφικής ”η θάλασσα”

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *