Το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στη μάχη του κορωνοϊού

Όπως επιβεβαίωσε η Ρεάλ την Πέμπτη, το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θα χρησιμοποιηθεί ως κέντρο αποθήκευσης ιατρικού εξοπλισμού για να βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο στον αγώνα των Ισπανών κατά του κορωνοϊού. Το γήπεδο των 81.000 θέσεων θα φιλοξενήσει δωρεές από επιχειρήσεις και οργανισμούς, πριν μεταβιβαστούν στις ισπανικές υγειονομικές αρχές.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης, σε συνεργασία με το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού (CSD), ξεκίνησε ένα έργο στη Μαδρίτη για την προμήθεια και διανομή στρατηγικών ιατρικών προμηθειών που θα χρησιμοποιηθούν στη μάχη κατά της πανδημίας του COVID-19», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του συλλόγου.

Η Ισπανία είχε καταγράψει περισσότερους από 4.000 θανάτους λόγω του ιού, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Πέμπτης. Η Μαδρίτη είναι η χειρότερα πληγείσα περιοχή της χώρας, με περισσότερους από 2.000 θανάτους μέχρι στιγμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σαρώνουν τα ελληνικά πανιά στο 28ο ATHENS EUROLYMP WEEK

Τρίτη μέρα σήμερα (5/3) του 28ου ATHENS EUROLYMP WEEK και η άπνοια δεν επέτρεψε στους διοργανωτές να ξεκινήσουν τις ολυμπιακές κατηγορίες. Ιστιοδρομίες έγιναν μόνο για τις διεθνείς κατηγορίες, οι οποίες ολοκληρώθηκαν, και τις παραολυμπιακές. Οι Ελληνες ιστιοπλόοι σάρωσαν τα μετάλλια στις διεθνείς κατηγορίες και τα τελικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *