Το Σωματείο Κωφών & Βαρήκοων Πειραιώς & Νήσων υποδέχτηκε ο Γιάννης Μώραλης.

Με μέλη του Σωματείου Κωφών & Βαρήκοων Πειραιώς & Νήσων συναντήθηκε την Τετάρτη ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης.

Συγκεκριμένα υποδέχτηκε στο γαφείο του στο Δημαρχείο Πειραιά, τον Πρόεδρο του Σωματείου Παναγιώτη Πρέντζα, τον Αντιπρόεδρο Βασίλη Χάγια, τον Γραμματέα Κωνσταντίνο Λιαρούτσο, τον Ταμία Κωνσταντίνο Σκανδάλη, το μέλος κ. Νικόλαο Μαυρογένη και με άλλα μέλη του Σωματείου.

Αμέσως μετά ο κ. Μώραλης δήλωσε:

«Συναντήθηκα με τον Πρόεδρο καθώς και με μέλη του Σωματείου Κωφών & Βαρήκοων Πειραιώς & Νήσων. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δραστήριο Σωματείο, το οποίο έχει αναπτύξει σημαντική κοινωνική δράση, υπέρ των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησή μας, συζητήσαμε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω η συνεργασία μας καθώς και για την επίλυση προβλημάτων που αφορούν στη λειτουργία του Σωματείου.

Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα κοντά σε δομές, φορείς και συλλόγους της πόλης μας που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το σημερινό φύλλο της εφημερίδας Κοινωνική (2/5)

Με κεντρικό θέμα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση κυκλοφορεί το σημερινό φύλλο της εφημερίδας Κοινωνική Bio Latest Posts Θοδωρής Ασβεστόπουλος Latest posts by Θοδωρής Ασβεστόπουλος (see all) Ρένα Δούρου: Τα συνεργεία της Περιφέρειας προχωρούν σε αυτοψίες – 19 Ιουλίου 2019 Μικρές ζημιές και κομφούζιο στην Αθήνα – Άνοιξαν οι πύλες του[…]

Περισσότερα »

Να εξαιρεθούν τα δημοτικά ραδιόφωνα από τη διαδικασία του διαγωνισμού αδειοδότησης

Μετά από εισήγηση του προέδρου της ΔΗ.ΡΑ.Π, κ.Τάκη Αβραμίδη το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά ενέκρινε ομόφωνα ψήφισμα, σχετικά με την πρόθεση της Κυβέρνησης για την μη εξαίρεση των Δημοτικών Ράδιο από την διαδικασία αδειοδότησης ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ Οι προθέσεις της κυβέρνησης για τακτοποίηση του ραδιοφωνικού χάρτη συχνοτήτων σε καμία περίπτωση δεν μας[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *