Το Σωματείο Κωφών & Βαρήκοων Πειραιώς & Νήσων υποδέχτηκε ο Γιάννης Μώραλης.

Με μέλη του Σωματείου Κωφών & Βαρήκοων Πειραιώς & Νήσων συναντήθηκε την Τετάρτη ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης.

Συγκεκριμένα υποδέχτηκε στο γαφείο του στο Δημαρχείο Πειραιά, τον Πρόεδρο του Σωματείου Παναγιώτη Πρέντζα, τον Αντιπρόεδρο Βασίλη Χάγια, τον Γραμματέα Κωνσταντίνο Λιαρούτσο, τον Ταμία Κωνσταντίνο Σκανδάλη, το μέλος κ. Νικόλαο Μαυρογένη και με άλλα μέλη του Σωματείου.

Αμέσως μετά ο κ. Μώραλης δήλωσε:

«Συναντήθηκα με τον Πρόεδρο καθώς και με μέλη του Σωματείου Κωφών & Βαρήκοων Πειραιώς & Νήσων. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δραστήριο Σωματείο, το οποίο έχει αναπτύξει σημαντική κοινωνική δράση, υπέρ των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησή μας, συζητήσαμε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω η συνεργασία μας καθώς και για την επίλυση προβλημάτων που αφορούν στη λειτουργία του Σωματείου.

Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα κοντά σε δομές, φορείς και συλλόγους της πόλης μας που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Β. Μιχαλολιάκος για την άνοδο του Εθνικού Πειραιά στην Α2

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος για την άνοδο της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιά στην Α2 δήλωσε: «Ο Πειραιάς ανεβάζει ταχύτητα παντού. Αξίζουν θερμά  συγχαρητήρια στην ομάδα του Εθνικού μας, στους παίκτες, προπονητές, διοίκηση και πιστούς του φιλάθλους. Ο Εθνικός Πειραιά δείχνει  έτοιμος να γράψει ξανά τις δικές του[…]

Περισσότερα »

Δ. Πειραιά: Προληπτική απολύμανση για τον κορωνοϊό στον στόλο της Δ. Συγκοινωνίας

Σε προληπτική απολύμανση  για τον κορωνοϊό στα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας προχωρά ο Δήμος Πειραιά, με στόχο την προστασία των εργαζομένων  και του επιβατικού κοινού. 

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *