Το Σωματείο Κωφών & Βαρήκοων Πειραιώς & Νήσων υποδέχτηκε ο Γιάννης Μώραλης.

Με μέλη του Σωματείου Κωφών & Βαρήκοων Πειραιώς & Νήσων συναντήθηκε την Τετάρτη ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης.

Συγκεκριμένα υποδέχτηκε στο γαφείο του στο Δημαρχείο Πειραιά, τον Πρόεδρο του Σωματείου Παναγιώτη Πρέντζα, τον Αντιπρόεδρο Βασίλη Χάγια, τον Γραμματέα Κωνσταντίνο Λιαρούτσο, τον Ταμία Κωνσταντίνο Σκανδάλη, το μέλος κ. Νικόλαο Μαυρογένη και με άλλα μέλη του Σωματείου.

Αμέσως μετά ο κ. Μώραλης δήλωσε:

«Συναντήθηκα με τον Πρόεδρο καθώς και με μέλη του Σωματείου Κωφών & Βαρήκοων Πειραιώς & Νήσων. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δραστήριο Σωματείο, το οποίο έχει αναπτύξει σημαντική κοινωνική δράση, υπέρ των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησή μας, συζητήσαμε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω η συνεργασία μας καθώς και για την επίλυση προβλημάτων που αφορούν στη λειτουργία του Σωματείου.

Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα κοντά σε δομές, φορείς και συλλόγους της πόλης μας που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Μπουτάρης… αψιμαχίες με τον επικεφαλής της παράταξης της Χρυσής Αυγής

Την αντιπαράθεση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και του επικεφαλής της παράταξης της Χρυσής Αυγής στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκη, Αρτέμη Ματθαιόπουλου, προκάλεσε η αναφορά του δημάρχου στο ταξίδι του στην Ιερουσαλήμ. Όταν ο Γιάννης Μπουτάρης αναφέρθηκε στην επίσκεψη της αντιπροσωπείας του δήμου στο Μουσείο Ολοκαυτώματος της περιοχής, έπιασε τον δημοτικό[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *