Το «Τίμιο Ξύλο» στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς το Σάββατο 17 Μαρτίου

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων με τον γενικό τίτλο «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ 2018» θα αποτελέσει η φιλοξενία τεμαχίου του «Τιμίου Ξύλου».

Η υποδοχή του Τιμίου Ξύλου, όπου φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού Θήρας, θα γίνει το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 9.00 το βράδυ. Θα ακολουθήσει Παράκληση και Ιερά Αγρυπνία όπου θα προεξάρχει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής π. Δαμασκηνός Γαβαλάς.

Το Τίμιο Ξύλο θα παραμείνει στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών έως το Σάββατο 31 Μαρτίου.  Καθ’ όλο το διάστημα της παραμονής του, θα τελείται καθημερινά η Ιερά Παράκληση, παράλληλα με το υπόλοιπο λειτουργικό πρόγραμμα του Ναού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΕΔΕ: Απαραίτητος ο νέος σχεδιασμός του ΕΣΠΑ

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Γ. Πατούλης , συναντήθηκε  με τον Υφ. Ανάπτυξης, αρμόδιο για θέματα Ε.Σ.Π.Α. Ο. Κωνσταντινόπουλο προκειμένου να τεθούν στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου από τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης μια σειρά από ζητήματα, που αφορούν μεταξύ άλλων την κατανομή και διαχείριση των πόρων του νέου ΕΣΠΑ, ενόψει της νέας[…]

Περισσότερα »

Συνάντηση Ρ. Δούρου – Γ. Μώραλη για το νέο ΕΣΠΑ 2014 -2020

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου συναντήθηκε την Πέμπτη με το δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από αναπτυξιακές προοπτικές σε σχέση με το ΠΕΠ Αττικής. Η Περιφερειάρχης παρουσίασε τις προτεραιότητες του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος της Αττικής, υπογραμμίζοντας ότι επιδίωξη της Περιφερειακής Αρχής είναι τα σχέδια να χαρακτηρίζονται από[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *