Το «Τίμιο Ξύλο» στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς το Σάββατο 17 Μαρτίου

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων με τον γενικό τίτλο «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ 2018» θα αποτελέσει η φιλοξενία τεμαχίου του «Τιμίου Ξύλου».

Η υποδοχή του Τιμίου Ξύλου, όπου φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού Θήρας, θα γίνει το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 9.00 το βράδυ. Θα ακολουθήσει Παράκληση και Ιερά Αγρυπνία όπου θα προεξάρχει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής π. Δαμασκηνός Γαβαλάς.

Το Τίμιο Ξύλο θα παραμείνει στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών έως το Σάββατο 31 Μαρτίου.  Καθ’ όλο το διάστημα της παραμονής του, θα τελείται καθημερινά η Ιερά Παράκληση, παράλληλα με το υπόλοιπο λειτουργικό πρόγραμμα του Ναού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το εξώφυλλο της Κοινωνικής (24/11/2016)

Με κεντρικό θέμα τα έργα που σχεδιάζονται για την ευρήτερη περιοχή του Πειραιά κυκλοφορεί η εφημερίδα Κοινωνική Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan (see all) Καλάβρυτα 21 Μαρτίου 1821: Η πρώτη πολεμική επιχείρηση της Επανάστασης – 21 Μαρτίου 2018 “Η αλληλεγγύη δεν είναι ευχολόγιο αλλά υποχρέωση της Ε.Ε.”[…]

Περισσότερα »

Ο Δήμαρχος Πειραιά παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στην κοπή της πίτας της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου, στο Νέο Φάληρο. Ο κ. Μώραλης, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία για όλους, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα θέματα καθημερινότητας, αλλά και στα  προβλήματα που[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *