Το υπ. Πολιτισμού παρήγγειλε νέο αναβατόριο ΑΜΕΑ για την Ακρόπολη

Δεδομένου ότι η κατεστραμμένη πλακέτα του αναβατόριου για τους ανάπηρους στην Ακρόπολη, που υπέστη βλάβη χθες, Τρίτη 6 Αυγούστου, θέτοντας εκτός λειτουργίας το ασανσέρ, δεν βρέθηκε στην ελληνική αγορά, ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά στην πλατφόρμα μεταφοράς των αναπηρικών αμαξιδίων, έγινε παραγγελία στη Γερμανία.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, ο εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής του εξαρτήματος είναι τέσσερις εργάσιμες ημέρες.

Σημειώνεται, ότι το αναβατόριο, το οποίο εγκαταστάθηκε τον Ιούλιο του 2014, ήταν ήδη μεταχειρισμένο και κατά τη διάρκεια της τελευταίας τετραετίας δεν έτυχε της αναγκαίας συντήρησης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μανώλης Μπρίμπος και Νίκος Τουρνάκης στο Jazz Point (27/1)

Ο Μανώλης Μπρίμπος (φωνή, κιθάρα, ούτι) και ο Νίκος Τουρνάκης (ούτι) την Τρίτη 27 Ιανουαρίου στο Jazz Point. Όλα ξεκίνησαν κάπου στην Κρήτη. Πολλές γενιές πριν. Όταν στους καιρούς τους δύσκολους ήταν αδύνατο να ορθωθούν απεναντι σε αυτό που βάραινε την ψυχή. Τότε, το μόνο που σου απόμενε ήταν να[…]

Περισσότερα »

Ο «κρυφός γάμος» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη με τον Γιάννη Πάριο

Μια υπέροχη ανάρτηση  στο facebook ο συνθέτης Γιώργος Παπαστεφάνου, παρουσιάζοντας (όπως έγραψε) τη μία και μοναδική φορά που «πάντρεψε» ζευγάρι και έγινε κουμπάρος. Αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι η νύφη ήταν η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ενώ ο γαμπρός ήταν ο Γιάννης Πάριος! Φυσικά δεν πρόκειται για κανονικό αλλά για τηλεοπτικό γάμο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *