Τον Yφ. Oικονομικών Απ. Βεσυρόπουλο συνάντησε ο Δήμαρχος Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κυρία Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου, επισκέφτηκαν τον Yφυπουργό Oικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο προκειμένου να συζητήσουν θέματα αρμοδιότητας του Υφυπουργού.

Σε δήλωσή του ο Γιάννης Μώραλης τόνισε: «Είχαμε  μια πρώτη συνάντηση και συζήτηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών για φορολογικά θέματα, για ζητήματα που αφορούν τη Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας, καθώς και για θέματα που άπτονται της επιτροπής αιγιαλού του υπουργείου Οικονομικών.

Ήταν μια ενημερωτική πρώτη συνεργασία για θέματα που εκκρεμούν ή χρήζουν  παρέμβασης από την κεντρική διοίκηση. Συμφωνήσαμε να είμαστε σε επικοινωνία ώστε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις προς όφελος του Δήμου και των κατοίκων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήμος Αθηναίων: «Οχι δημοπράτηση για τα Δημοτικά Ραδιόφωνα»

Ψήφισμα με το οποίο ζητεί να εξαιρεθούν οι δημοτικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί από κάθε διαδικασία δημοπράτησης ή εξαγοράς των αδειών, καθώς και να διατηρήσουν τις συχνότητες  με τις οποίες έχουν ταυτιστεί στην 30χρονη πορεία τους, ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας. Προηγήθηκε εισήγηση του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου[…]

Περισσότερα »

Δ. Πειραιά: Διαγωνισμός Καινοτομίας για τη Θαλάσσια Οικονομία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την ανάδειξη των νικητών του 1oυ Διαγωνισμού Καινοτομίας για την Θαλάσσια Οικονομία με την ονομασία «Blue Growth Piraeus», η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν τέσσερις από τις εννέα ομάδες για τις καινοτόμες  προτάσεις τους σε τομείς[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *