Τον Yφ. Oικονομικών Απ. Βεσυρόπουλο συνάντησε ο Δήμαρχος Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κυρία Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου, επισκέφτηκαν τον Yφυπουργό Oικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο προκειμένου να συζητήσουν θέματα αρμοδιότητας του Υφυπουργού.

Σε δήλωσή του ο Γιάννης Μώραλης τόνισε: «Είχαμε  μια πρώτη συνάντηση και συζήτηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών για φορολογικά θέματα, για ζητήματα που αφορούν τη Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας, καθώς και για θέματα που άπτονται της επιτροπής αιγιαλού του υπουργείου Οικονομικών.

Ήταν μια ενημερωτική πρώτη συνεργασία για θέματα που εκκρεμούν ή χρήζουν  παρέμβασης από την κεντρική διοίκηση. Συμφωνήσαμε να είμαστε σε επικοινωνία ώστε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις προς όφελος του Δήμου και των κατοίκων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ ΚΕΔΕ και ΤΕΕ

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης  και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός θα υπογράψουν την Πέμπτη, 30 Ιουλίου, Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ ΚΕΔΕ και ΤΕΕ.  Με την υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας το ΤΕΕ θα αναλάβει τεχνικός σύμβουλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όλα τα θέματα αρμοδιότητάς του. Bio Latest Posts Θοδωρής Ασβεστόπουλος[…]

Περισσότερα »

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στην αγορά ενόψει Πάσχα

Συνάντηση με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Καταστηματαρχών Παραδοσιακών Κρεοπωλών Ν. Πειραιά & Νήσων Αιγαίου είχε, εν όψει των εορτών του Πάσχα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης με την συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων από τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής  και Ανάπτυξης – Τμήμα Εμπορίου. Στην διάρκεια της συνάντησης το Διοικητικό Συμβούλιο του[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *