Τοποθέτηση του ΛτΑ για τη «Χρυσή Αυγή» στον Πειραιά 

Το «Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς η πόλη μας» εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για τη Χρυσή Αυγή:

“Εκεί που σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας τα γραφεία της εγκληματικής, ναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» κλείνουν το ένα μετά το άλλο (Νέο Ηράκλειο, Χαλκίδα, Δράμα) και υψηλόβαθμα στελέχη της εγκαταλείπουν την οργάνωση, στον Πειραιά -στην πόλη μας- δίπλα στην Αστυνομική Διεύθυνση, η ΧΑ ετοιμάζεται να εγκαινιάσει με κάθε λαμπρότητα τα νέα γραφεία της, παρουσία και του αρχηγού της,  Νίκου Μιχαλολιάκου.

Η δημοτική κίνηση «το Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς η πόλη μας» εκτιμώντας ότι τα γραφεία της ΧΑ δεν είναι μόνο ένας χώρος σχεδιασμού της  εγκληματικής δράσης της οργάνωσης, αλλά είναι και χώρος εκκόλαψης ταγμάτων εφόδου και δολοφόνων, καθώς και ορμητήριο δολοφονικών επιθέσεων, εναντιώνεται σε κάθε εγχείρημα των χρυσαυγιτών να αλώσουν την πόλη μας.

Αν αφετηρία του τάγματος εφόδου που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα στις 17 Σεπτεμβρίου 2013 ήταν τα τοπικά γραφεία της Νίκαιας, τα γραφεία του Πειραιά είναι ο χώρος συντονισμού της δράσης της στην περιοχή. Και όσο η μακρόχρονη δίκη της ΧΑ συνεχίζεται και αποκαλύπτεται το αποκρουστικό τέρας που φωλιάζει στους κόλπους της, τόσο θα προκαλεί και θα εκφοβίζει την ελληνική κοινωνία με τις ρατσιστικές, αποτρόπαιες ενέργειές της, όπως συνέβη πριν από λίγες μέρες, όταν τάγμα εφόδου της άνοιξε το κεφάλι του Ασφάκ Μαχμούτ, αντιπροέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας, την ώρα που εργαζόταν στα χωράφια στην Γκορυτσά Ασπροπύργου.

Το ΛτΑ, τονίζοντας κατηγορηματικά ότι η «Χρυσή Αυγή» δεν χωράει στον Πειραιά, θα βρίσκεται, όπως πάντα άλλωστε, στις γραμμές του αντιφασιστικού–αντιρατσιστικού μετώπου και καλεί όλες και όλους στην αντιφασιστική συγκέντρωση την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:30 στην πλατεία Κοραή.

Να είμαστε εκεί για να ματαιώσουμε τα εγκαίνια των νέων γραφείων της «Χρυσής Αυγής» στον Πειραιά”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Σύμφωνο των Δημάρχων και τα οφέλη για τους Δημότες του

Το Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (ΣΔΑΕ) που εκπόνησε ο Δήμος Κορυδαλλού και τα οφέλη που θα έχουν από την εφαρμογή του οι δημότες του Κορυδαλλού στο πλαίσιο του Συμφώνου Δημάρχων, θα παρουσιάσει σε ειδική ημερίδα την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014 και ώρα 11.00 π.μ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του[…]

Περισσότερα »

Οικονομικές ενισχύσεις 800.000 ευρώ σε 7 Δήμους ενέκρινε ο Π. Σκουρλέτης

Έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις και επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 800.000 ευρώ σε επτά δήμους ενέκρινε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. Εγκρίθηκαν, ειδικότερα, 640.000 ευρώ για την επιδιόρθωση ζημιών που προκλήθηκαν λόγω φυσικών καταστροφών από κακοκαιρία στα δίκτυα και τις υποδομές των δήμων (στην παρένθεση το ποσό της ενίσχυσης) Ηγουμενίτσας (200.000), Καλαμάτας (110.000),[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *