Τοποθετηθήκαν οι πρώτοι υπόγειοι κάδοι στην οδό «Π. Φύσσα»

Μετά από τρία χρόνια γραφειοκρατικών εμποδίων και δυσκολιών, δόθηκε το «πράσινο φως» και τοποθετήθηκαν στην οδό Παύλου Φύσσα οι πρώτοι υπόγειοι  κάδοι συλλογής απορριμμάτων στον Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας.

Πρόκειται για ένα έργο με 9 συστήματα διαβαθμισμένης συμπίεσης που αντικαθιστούν 47 κάδους απορριμμάτων που υπήρχαν στην οδό Π. Φύσσα.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε εξολοκλήρου από δημοτικούς πόρους και πρόκειται να αναβαθμίσει τον σημαντικότερο εμπορικό δρόμο της πόλης. Άλλωστε αυτό, ήταν πάγιο αίτημα του εμπορικού κόσμου.

Πέρα από την αισθητική αναβάθμιση που προσφέρουν οι υπόγειοι κάδοι, προσφέρουν επίσης, βέλτιστη λειτουργικότητα, συλλέγουν τα σκουπίδια κάτω από την επιφάνεια του εδάφους και απαλλάσσουν από τη δυσάρεστη μυρωδιά σε κάθε γωνία του δρόμου, ενώ ταυτόχρονα εξαλείφουν τις πηγές μόλυνσης μέσα στην πόλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Κορυδαλλού: Πρόγραμμα θερινής απασχόλησης «Διακοπές στην πόλη»

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης «Διακοπές στην πόλη μου», που θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 18 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου σε σχολικούς χώρους του 1ου , το 2ου και 9ου Δημοτικών σχολείων. Το ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό παιδαγωγικό πρόγραμμα στοχεύει στην δημιουργική διέξοδο και απασχόληση παιδιών[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *