Τοποθετηθήκαν οι πρώτοι υπόγειοι κάδοι στην οδό «Π. Φύσσα»

Μετά από τρία χρόνια γραφειοκρατικών εμποδίων και δυσκολιών, δόθηκε το «πράσινο φως» και τοποθετήθηκαν στην οδό Παύλου Φύσσα οι πρώτοι υπόγειοι  κάδοι συλλογής απορριμμάτων στον Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας.

Πρόκειται για ένα έργο με 9 συστήματα διαβαθμισμένης συμπίεσης που αντικαθιστούν 47 κάδους απορριμμάτων που υπήρχαν στην οδό Π. Φύσσα.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε εξολοκλήρου από δημοτικούς πόρους και πρόκειται να αναβαθμίσει τον σημαντικότερο εμπορικό δρόμο της πόλης. Άλλωστε αυτό, ήταν πάγιο αίτημα του εμπορικού κόσμου.

Πέρα από την αισθητική αναβάθμιση που προσφέρουν οι υπόγειοι κάδοι, προσφέρουν επίσης, βέλτιστη λειτουργικότητα, συλλέγουν τα σκουπίδια κάτω από την επιφάνεια του εδάφους και απαλλάσσουν από τη δυσάρεστη μυρωδιά σε κάθε γωνία του δρόμου, ενώ ταυτόχρονα εξαλείφουν τις πηγές μόλυνσης μέσα στην πόλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχολή Jeanne d΄Arc: Προσφορά δύο απινιδωτών στον Δ. Πειραιά

Δύο απινιδωτές προσέφερε στον Δήμο Πειραιά η Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά “Jeanne d΄Arc”, τους οποίους ο Δήμος θα εγκαταστήσει στο κέντρο της πόλης προκειμένου να αντιμετωπίζονται έκτακτα καρδιολογικά περιστατικά.

Περισσότερα »

Τελέστηκε η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Κερατσινίου-Δραπετσώνας και του Δήμαρχου, Χρήστου Βρεττάκου, στο χώρο των πρώην Λιπασμάτων στην Δραπετσώνα.  Ο νέος Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος, επεσήμανε στην ομιλία του ότι η πρώτη απόφαση που πήρε η νέα Δημοτική Αρχή είναι να τελεστεί η ορκωμοσία στον χώρο των[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *